Direct Leverbaar

Refurbished Indoor Parfumautomaten

Nieuwe Indoor Parfumautomaten

Nieuwe Koppelautomaten

Nieuwe Outdoor Parfumautomaten

Waarom moet ik een Parfumautomaat kopen?

Parfumautomaten zijn binnen de vending wereld enorm in opkomst. Door de toegankelijke afmetingen van de parfumverpakkingen is parfum ideaal om in een parfumautomaat te verkopen. Parfumgigant Yves Saint Laurant heeft bijvoorbeeld zo'n automaat bij DGA Vending besteld. 

Parfumautomaten zorgen voor extra inkomsten

Naast parfum in de winkel te verkopen, kan dit natuurlijk ook in een verkoopautomaat. Het grote voordeel is dat dit, in tegenstelling tot de winkel, 24/7 kan, zonder de continue inzet van personeel. Dit maakt het in gebruik nemen van zo'n parfum verkoopautomaat een win-win scenario. 

Refurbished parfumautomaat

Het aanschaffen van een refurbished parfumautomaat is op de relatief korte termijn een financieel gunstige keuze! De refurbished automaten vallen in een lager prijssegment dan de nieuwe varianten. Een van de meestverkochte refurbished automaten is de Vendo BS8 Refurbished. ​

Nieuwe parfumautomaten 

Maakt het kiezen van een refurbished automaat dan ook altijd de beste keuze? Niet per se. De nieuwe automaten beschikken over een doorgaans langere levensduur en garantie. Gaat er na een jaar iets stuk aan jouw nieuwe automaat? Dan is de kans groot dat dit binnen de garantie valt. Een voorbeeld van zo'n nieuwe automaat is de Vendo G Snack Touch​ 10

​​​Outdoor Parfumautomaten

Dit type parfumautomaten zijn gemaakt om ongunstige weersomstandigheden onveranderd door te werken. Zo zorg je ervoor dat je, ongeacht het weer, altijd door kunt blijven verkopen van jouw heerlijke geurtjes. ​​De meest populaire outdoorautomaat is momenteel de Vendo G Snack 10 Black Edition Outdoor.

Parfumautomaten in Oostenrijk

Wil je een vending machines met parfum in Wenen, Salzburg of Graz opstellen? Dit is bij DGA Vending mogelijk, want wij leveren ook parfumautomaten in Oostenrijk. Ook in Oostenrijk is de groei van verkoopautomaten niet onopgemerkt gebleven en wij willen onze Oostenrijkse klanten hier graag mee helpen. Al onze medewerkers spreken Duits en kunnen je van het beste advies voorzien omtrent de Parfum verkoopautomaten. 

Kom de Automaat zelf bekijken in ons Experience Center

Voordat je de vending machine aanschaft, is het prettig om hem eerst te bekijken. Dit is mogelijk dankzij ons Experience Center. Hier laten we je vending machine graag zien. Onder het genot van een drankje demonstreren we alle ins en outs van de verkoopautomaat zodat je hem goed kent voordat je hem aanschaft. Lijkt het je fijn om de automaten eens te komen bekijken? Klik dan op de onderstaande button om een afspraak te maken. 

Boek een bezichtiging  

parfumautomaat kopen