Refurbished verkoopautomaat op maat

DGA Vending is sinds de start van de onderneming doorgegroeid tot marktleider in het reviseren van verkoopautomaten. De automaten worden voor verkoop compleet gereviseerd, schoongemaakt en gecontroleerd. Hierdoor krijg je als nieuwe eigenaar een zo goed als nieuwe verkoopautomaat. De refurbished verkoopautomaat maken we daarnaast volledig op maat voor jouw producten. Dit doen wij voor alle producten zoals aardbeien, asperges, eieren, frisdrank en snacks. Maar ook niet-alledaagse producten als tennisballen, merchandise, shisha producten, vlees, wijn en persoonlijke beschermingsmiddelen passen perfect in onze automaten.

Automaat op maat

De jongste refurbished vending machine binnen ons assortiment is de Vendo G Snack. Deze automaat is perfect voor de meest uiteenlopende producten. De automaat is eenvoudig op maat te maken door het gebruik van spiralen. Alleen voor zeer gevoelige producten zoals eieren en aardbeien is deze automaat minder geschikt, maar ook hier hebben wij de ideale oplossing voor. De boerderijautomaat is namelijk wel zeer geschikt voor deze producten. Standaard leveren we iedere refurbished automaat met een muntwisselaar. Deze muntwisselaar accepteert alle euromunten en geeft indien nodig wisselgeld terug. Daarnaast zijn er nog andere opties mogelijk zoals een productlift, ID scanner en andere betaalmogelijkheden als de biljetlezer of een contactloos betaalsysteem.

Contactloos betaalsysteem

Uit ervaring is gebleken dat bijna al onze klanten kiezen voor een contactloos betaalsysteem, omdat steeds minder klanten contant geld op zak hebben. Door dit systeem kun je contactloos betalen met je pinpas, maar ook met je mobiele telefoon. Contant geld heeft bijna niemand meer op zak, maar zonder mobiele telefoon gaat niemand meer de deur uit. Met een contactloos betaalsysteem biedt je jouw klanten meerdere opties om te betalen, zelfs als ze alleen hun telefoon bij hebben.

Een andere mooie bijkomstigheid van het contactloos betaalsysteem is telemetrie. Telemetrie is lang niet bij iedereen bekend, maar biedt nieuwe inzichten in jouw automaat. Door telemetrie is het namelijk mogelijk om de automaat op afstand uit te lezen. Zo kun je middels een (web)app zien wat de voorraad is in jouw automaat en kan je de omzet uitlezen. Het is ook mogelijk meldingen te ontvangen wanneer de voorraad onder een bepaald niveau komt, zo weet je dus altijd op tijd wanneer de automaat bijgevuld moet worden. Als er bepaalde storingen zijn aan de automaat, dan krijg je hier ook een melding van. Super handig en super eenvoudig.

Meer informatie?

Neem contact op!

+31 24 890 13 50 info@dga-vending.com