Moderne en degelijke
automaten

Nummer 1 in gereviseerde automaten

Nummer 1 in gereviseerde automaten

DGA Vending is marktleider in de verkoop van refurbished automaten, dat doen we al vanaf 2015. We gaan, met een team van specialisten, heel ver om een glimlach op het gezicht van onze klanten te toveren. Niet voor niets is onze interne slogan ‘Kan nie, Ken nie’. Alleen zo kun je de nummer 1 in gereviseerde automaten worden en blijven. Daar zijn we trots op!

Refurbished, zo goed als nieuw

Refurbished, zo goed als nieuw

Alle automaten worden van top tot voetstuk nagekeken. Alle automaten worden op minimaal 50 punten gecontroleerd en gereviseerd. Standaard krijg je van ons een gratis muntwisselsysteem ingebouwd. Zo krijg je een complete en goed gereviseerde automaat, tegen een scherpe prijs! Toch liever nieuw? Ook dat bieden we je graag aan bij DGA Vending!

Persoonlijk contact, gratis telefonische support

Persoonlijk contact, gratis telefonische support

Zijn er vragen over de automaat of werkt de automaat niet helemaal naar wens? Bel ons gerust en wij geven je telefonische support, ook nadat de garantie verlopen is. Uiteraard is deze dienst geheel kosteloos!

Stekkergarantie: volledig naar wens ingestelde automaat

Stekkergarantie: volledig naar wens ingestelde automaat

Wanneer de automaat geplaatst is, hoeft enkel nog de stekker ingestoken te worden en de automaat met de juiste producten gevuld te worden. Daarna kan de verkoop beginnen. Dit noemen we bij DGA Vending 'de stekkergarantie'!

Snelle levering

Snelle levering

Wij zorgen ervoor dat we voldoende automaten en onderdelen op voorraad hebben waardoor we altijd snel leveren. In uitzonderlijke gevallen staat de automaat al met één week bij jou op de stoep. Ready, set, GO!

Standaard drie maanden garantie

Standaard drie maanden garantie

Wij hebben vertrouwen in onze automaten en daarom worden de automaten standaard met drie maanden garantie geleverd. Ook na het verlopen van die drie maanden zijn we altijd telefonisch bereikbaar voor support. Extra zekerheid nodig? Vraag naar de mogelijkheden voor een van onze serviceovereenkomsten!

Een kleine greep uit onze geplaatste automaten

Wekelijks leveren we diverse automaten in Nederland, Duitsland en België. Zowel gereviseerde automaten als splinternieuwe automaten verlaten het pand van DGA Vending om dienst te gaan doen bij hun nieuwe eigenaar.

De vleesautomaat

In Duitsland is de vleesautomaat al behoorlijk ingeburgerd, bijna wekelijks worden er vleesautomaten in onze werkplaats klaargemaakt voor de Duitse markt. De gekoelde Vendo G snack 8 is hier goed geschikt voor. Deze heeft namelijk een grote capaciteit, is eenvoudig te bedienen en houdt het vlees heerlijk vers.

Op basis van 23 beoordelingen

We adviseren je graag

Weet je niet precies welke automaat de meest geschikte is voor jouw producten? Bel of mail ons gerust.

+31 24 890 13 50 info@dga-vending.com

Interesse in een automaat voor jouw slagerij of bakkerij? Neem contact op!

Als je nog vragen hebt, dan beantwoorden we die graag. Zodra we het ingevulde formulier hebben ontvangen, zullen we binnen één werkdag contact met je opnemen.

 

Of plan online een afspraak in bij DGA Vending