verkopen kan het beste in een Takis Automaat. bekijk hier ons brede assortiment en kies de Takis Automaat die het beste bij jouw wensen past!

Direct Leverbaar

Refurbished Taki Automaten

Nieuwe indoor Taki Automaten

Nieuwe outdoor Taki Automaten

Nieuwe Takis automaat

Een nieuwe Takis automaat biedt je de mogelijkheid om te profiteren van de nieuwste technologieën en functies. Deze automaten zijn gloednieuw en rechtstreeks van de fabrikant, zodat je kunt rekenen op uitstekende prestaties en betrouwbare functionaliteit. Ontdek ons indrukwekkende assortiment aan nieuwe Takis automaten en kies het model dat het beste bij jou past.

Refurbished Takis automaat

Onze gereviseerde Takis automaten zijn een geweldige optie voor wie op zoek is naar een hoogwaardig product tegen een betaalbare prijs. Elke gereviseerde automaat heeft een grondige inspectie ondergaan, waarbij alle onderdelen zijn gecontroleerd, gereinigd en indien nodig vervangen om optimale prestaties te garanderen. Je krijgt een product dat bijna als nieuw is en tegelijkertijd bespaar je aanzienlijk op de kosten. Laat je overtuigen van de kwaliteit van onze gereviseerde Takis automaten!

Of je nu kiest voor een nieuwe of gereviseerde Takis automaat, bij ons ontvang je altijd producten van de hoogste kwaliteit. We hechten veel waarde aan klanttevredenheid en bieden daarom een uitgebreide garantie en betrouwbare klantenservice, zodat je volledig tevreden bent met jouw Takis automaat.

Outdoor Takis automaat

Een outdoor Takis-automaat biedt veel voordelen ten opzichte van de binnen-variant. Deze voordelen zijn:

Weerbestendigheid: outdoor Takis-automaat is speciaal ontworpen voor gebruik buitenshuis en is bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Hij is weerbestendig en kan regen, zon en andere weersomstandigheden doorstaan.

Hoge zichtbaarheid: Door de plaatsing buitenshuis vergroot een outdoor Takis-automaat de zichtbaarheid en aandacht. Voorbijgangers en potentiële klanten kunnen de automaat gemakkelijker opmerken, wat leidt tot een groter aantal potentiële kopers.

Flexibiliteit van locatie: Een outdoor Takis-automaat biedt de flexibiliteit om op verschillende buitenlocaties te worden geplaatst. Hij kan worden geplaatst op drukke voetgangersgebieden, in parken, scholen, recreatiegebieden en andere openbare ruimtes om een maximale bereikbaarheid en toegankelijkheid te garanderen. Let wel op: voor veel outdoor locaties dient een vergunning aangevraagd te worden.

24/7 beschikbaarheid: Met een outdoor Takis-automaat kunnen klanten op elk moment van de dag Takis kopen. De continue beschikbaarheid van de automaat stelt klanten in staat om op elk gewenst moment aan hun snackbehoeften te voldoen.

Onderhoud en verzorging: De meeste outdoor Takis-automaten zijn uitgerust met geavanceerde technologie die eenvoudig onderhoud en monitoring mogelijk maakt. De voorraad kan worden gecontroleerd en indien nodig kan er snel worden gereageerd om een soepele werking van de automaat te waarborgen.

Betaalmogelijkheid via app

We kunnen alle Takis-automaten uitrusten met een muntwisselaar, zodat uw klanten niet per se gepast hoeven te betalen. Daarnaast kunt u de Takis-automaat voorzien van een contactloos betalingssysteem inclusief telemetrie. Met behulp van telemetrie kunt u de Takis-automaat op afstand uitlezen via een app en zien wat de huidige voorraad is, wat de omzet is in een bepaalde periode, maar ook of er storingen zijn aan de automaat. U kunt zelfs instellen dat u een melding ontvangt wanneer de voorraad onder een bepaald niveau daalt of wanneer de Takis-automaat een storing heeft. 

Kom de Takis automaat zelf bekijken in ons Experience Center

Voordat je een automaat aanschaft, is het prettig om hem eerst te bekijken. Dit is mogelijk dankzij ons Experience Center. Hier laten we je de takis vending machine graag zien. Onder het genot van een drankje demonstreren we alle ins en outs van deze vending machines, zodat je hem goed kent voordat je hem aanschaft.  Klik op de onderstaande button om een afspraak in te plannen in ons Experience Center.

Boek een bezichtiging  

Frisdrankautomaat kopen