De voordelen van een refurbished boerderijautomaat

Al langer speelt het door je hoofd, je wil gaan starten met de verkoop van jouw eigen verse producten uit de boerderijautomaat, maar hebt tot nu toe de stap nog niet durven wagen. Want er zijn verschillende vragen die nog onbeantwoord zijn. Graag helpen wij je met het maken van de juiste keuze door een aantal belangrijke voordelen van de refurbished boerderijautomaat te benoemen.

  • Iedere tweedehands automaat wordt bij ons volledig gereviseerd, wat inhoudt dat ze volledig worden nagekeken, indien nodig worden hersteld en compleet worden gereinigd. Hierdoor functioneren de verkoopautomaten weer als nieuw. 

Gratis service bij een tweedehands boerderijautomaat

Op het onderbord plakken we een nieuwe sticker, waardoor jouw boerderijautomaat extra attentiewaarde krijgt. Wat er op de sticker komt, mag je natuurlijk helemaal zelf bepalen (uiteraard helpen we je graag). Wij zorgen voor de perfecte indeling van jouw automaat, zodat jouw producten perfect in het vak passen. Eventueel stellen we ook alvast de juiste prijzen voor je in, zodat je na levering eenvoudig van start kunt gaan met de verkoop van de producten. Wil je na verloop van tijd wijzigen van producten, dan kun je met behulp van onze Quick Start Guide eenvoudig zelf prijzen en/of vakken naar wens aanpassen. Kom je er zelf niet helemaal uit, bel of mail ons gerust!  

Wat houdt een tweedehands boerderijautomaat in?

De automaat is gereviseerd en dus niet splinternieuw. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten, ongeveer factor twee tot drie, maar zorgt er dus ook voor dat de investering in een veel kortere tijd terugverdiend wordt. Iedere automaat wordt standaard met drie maanden garantie geleverd, hierdoor kun je zonder zorgen met de verkoop starten. Is er binnen de drie maanden toch een storing, dan zorgen wij ervoor dat deze kosteloos wordt verholpen. Wil je ook na drie maanden zekerheid, kies dan voor één van onze serviceovereenkomsten.  De automaten optioneel uit te rusten met een contactloos betaalsysteem en/of biljettenlezer. Hierdoor kun je jouw klanten de gewenste betaalmogelijkheid bieden. 

Wil je nog even sparren over de mogelijkheden van een tweedehands boerderijautomaat of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bel mij terug