Refurbished Vape Automaten

Nieuwe Indoor Vape Automaten

Nieuwe Outdoor Vape Automaten

Waarom een vape automaat?

Vapes kunnen voor een relatief lage prijs ingekocht worden. Onze ervaring leert dat ze later met een grote winstmarge per vaporizer verkocht worden. Dit zorgt dus in de regel voor hoge inkomsten door middel van een vapeautomaat. Steeds meer klanten beginnen dit in te zien en proberen hun voordeel te pakken in de vapeporizer hype in Duitsland. Let wel op: dit type automaat mag niet in Nederland verkocht worden. In België is dit echter wél mogelijk.

Vape automaten; kleine producten zorgt voor een grote capaciteit

Dankzij de grootte van de vapes zelf, is het mogelijk om veel vapes in één automaat op te stellen. Dit zorgt ervoor dat je de automaat minder vaak bij hoeft te vullen. Het gaat hier om een capaciteit van 576 vapes.

De vapeautomaat wordt kosteloos compleet plug & play ingesteld

Alle automaten worden na aanschaf geheel kosteloos gebruiksklaar ingesteld. Dit zorgt ervoor dat jij, als gebruiker, geen zorgen hebt om de techniek. Deze service geldt uiteraard ook voor de vape-automaten.

Passief inkomen genereren dankzij een vapeautomaat

Doordat de vapeautomaat de vapes (bijvoorbeeld Elfbar) zelf verkoopt, zorgt dit in principe dus voor passief inkomen voor de vending operator. Doordat de automaat zo nu en dan bijgevuld moet worden is het niet 100% passief inkomen, maar de grootste deel van de tijd doet de automaat zijn werk, zonder hiernaar om te hoeven kijken.

Outdoor vapeautomaten

Wil je 24/7 vapes verkopen door middel van een verkoopautomaat? Dan is een outdoor vapeautomaat een perfect alternatief. Waar de indoor varianten vaker in de verkoop belemmerd worden door openingstijden van de locatie waar hij is opgesteld, is dat bij een outdoor automaat niet het geval. Deze automaat zorgt ervoor dat jouw vapes altijd beschikbaar zijn voor verkoop. Het grote verschil tussen een indoor en outdoor automaat zit hem vooral in het feit dat hij beter bestemd is tegen vandalisme en slechte weersomstandigheden. Daarnaast is de outdoor vapeautomaat waterdicht.

Refurbished vapeautomaat

Ben je op zoek naar een vending machine voor het verkopen van vapes, zoals Elfbars, maar vind je nieuwe automaten te duur? Dan is een refubished vaporizer automaat een perfect alternatief. DGA Vending is specialist in het reviseren van gebruikte verkoopautomaten. Dit zorgt ervoor dat de automaten in een zo goed als nieuwstaat gebracht worden, maar dat de prijs toch laag blijft ten opzicht van de nieuwe varianten. Dit kan soms zelfs drie keer voordeliger zijn.

Vapeautomaten in Oostenrijk

Wil je een vapeautomaat opstellen in Wenen, Salzburg of Graz? Dit is bij DGA Vending mogelijk, want wij leveren ook in Oostenrijk. Hier is deze hype ook aan het uitgroeien tot  landelijke trend en worden er veel vapeautomaten in Oostenrijk opgesteld.

Kom de Vapeautomaat zelf bekijken in ons Experience Center

Voordat je de automaat aanschaft, is het prettig om hem eerst te bekijken. Dit is mogelijk dankzij ons Experience Center. Hier laten we je vape-automaat graag zien. Onder het genot van een drankje demonstreren we alle ins en outs van de verkoopautomaat zodat je hem goed kent voordat je hem aanschaft. Lijkt het je fijn om een afspraak te maken hiervoor? Klik dank op de onderstaande button. 

Boek een bezichtiging