Direct Leverbaar

Refurbished Indoor Snackautomaten

Refurbished Indoor Frisdrankautomaten

Refurbished Indoor Trommelautomaten

Nieuwe Indoor Snackautomaten

Nieuwe indoor Frisdrankautomaten

Diepvriesautomaten

Gratis geplaatst en bijgevuld

Snoep- en frisdrankautomaat

Onze automaat op jouw locatie. Ontdek het gemak van onze full vending service.

Meer informatie  

Nieuwe Koppelautomaten

Nieuwe Outdoor Automaten

Vending automaat op maat

Wat je ook wilt verkopen, voor vrijwel ieder product kunnen wij een vending machine op maat inrichten. Neem bij twijfel gerust contact met ons op om te bespreken of we aan een specifieke wens en/of eis kunnen voldoen. Op die manier hebben we al veel van onze klanten kunnen verrassen met de diverse mogelijkheden en creatieve oplossingen. Bijvoorbeeld een boerderijautomaat (voor eieren, melk, aardbeien, vlees of kaas), frisdrankautomaat, snoepautomaat, gezonde snackautomaat, shisha-automaat, merchandise-automaat of een parfumautomaat. Iedere automaat bouwen we op maat, afhankelijk van het product. Zo kunnen we een PBM-automaat bijvoorbeeld zonder koeling leveren, waarbij we vending machines met verse producten altijd voorzien van een koeling.

Betaalmogelijkheden vending machine

Optioneel kunnen we betaalopties inbouwen, zoals een contactloos betaalsysteem waarbij de klant middels pinpas of mobiele telefoon kan betalen. Ook behoort de inbouw en installatie van een biljettenlezer tot de mogelijkheden van een vending machine die wij bij DGA Vending aanbieden. 

Overige opties op de verkoopautomaat

Naast de betaalsystemen zijn er voor verschillende vending machines nog andere opties mogelijk, zoals de inbouw van een lift, voor gevoelige producten, of een ID-scanner bij de verkoop van alcoholische producten, tabak en/of shisha producten.

Garantie bij een vending machine

Iedere refurbished vending automaat wordt standaard geleverd met drie maanden garantie (en iedere nieuwe vending machine met twee jaar fabrieksgarantie), zodat je zorgeloos kunt starten met de verkoop van jouw producten uit de vending automaat. Mochten er na drie maanden onverwacht storingen zijn aan de automaat, dan staat onze monteur snel voor je klaar. Uit ervaring blijkt dat we storingen vaak zelfs al telefonisch kunnen oplossen, waardoor de verkoop niet lang stil hoeft te liggen. Ook bieden we verschillende serviceovereenkomsten aan, zodat jouw vending automaat altijd in topconditie is en blijft.

Levering van de vending machine

Voordat de vending machine de werkplaats van DGA Vending verlaat, hebben we ervoor gezorgd dat de automaat tot in de puntjes is gecontroleerd, op maat is gemaakt voor jouw producten en de prijzen zijn ingesteld. Zo hoef je na levering alleen de stekker in het stopcontact te steken en de automaat te vullen. De rest van de vending machine werkt dan al feilloos. Met de levering van een duidelijke handleiding en onze speciale ‘Quick Start Guide’ kun je zelf eenvoudig prijzen wijzigen of de automaat anders instellen.

Besparing door een vending machine

Dankzij een vending machine kan je besparen op winkelpersoneel dat anders in jouw winkel, bedrijfskantine of boerderijwinkel had gestaan. Daarnaast draait de automaat 24 uur per dag en 7 dagen per week zodat de klant er altijd iets kan kopen. Hierdoor heb je binnen no time winst op je vending automaat.

Kom de Automaat zelf bekijken in ons Experience Center

Voordat je de vending machine aanschaft, is het prettig om hem eerst te bekijken. Dit is mogelijk dankzij ons Experience Center. Hier laten we je vending machine graag zien. Onder het genot van een drankje demonstreren we alle ins en outs van de verkoopautomaat zodat je hem goed kent voordat je hem aanschaft. Lijkt het je fijn om de automaten eens te komen bekijken? Klik dan op de onderstaande button om een afspraak te maken. 

Boek een bezichtiging  

Frisdrankautomaat kopen