Vendo G Snack 8 (Vendo G Plus HS8 Master)

Wil je een automaat die voorbereid is op iedere situatie? Dan is de refurbished Vendo G Snack 8 de geschikte automaat! Deze automaat is de jongste spiraalautomaat uit ons assortiment van combiautomaten. De automaat is inzetbaar voor alle producten met uitzondering van extreem delicate producten als eieren. Producten die deze verkoopautomaat moeiteloos verwerkt is de standaardvulling als blikjes, snoepgoed en chips. Daarnaast wordt deze automaat regelmatig ingezet voor verse producten als vleesautomaat of kaasautomaat. Daarnaast worden ze steeds vaker gebruikt voor non-food producten bijvoorbeeld als shisha-automaat en zonnebank-automaat of parfumautomaat.

De unieke eigenschappen van de Vendo G Snack 8

Deze automaat heeft nog een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van zijn concurrentie. Zo is de temperatuur van de koeling eenvoudig in te stellen tussen de twee en achttien graden Celsius en heeft de automaat een twee zone koeling, waardoor de bovenste producten minder hard gekoeld worden dan de onderste producten. Handig als je bijvoorbeeld chips op de bovenste etages hebt.

Het valdetectiesysteem zorgt ervoor dat de automaat razendsnel herkent of er een product in de uitgiftebak valt. Is dit niet het geval dan draait de spiraal nog een kwartslag. Valt er dan nog niks, dan krijg je automatisch je geld terug. Als je contant geld hebt gebruikt, wordt dit in het wisselgeld bakje terugbetaald. Heb je betaald met het contactloos betaalsysteem, dan wordt het geld teruggestort op je rekening. Zo hoef je er dus niet bang voor te zijn dat de automaat gesloopt wordt, omdat een product niet is gevallen.

Deze automaat wordt nog nieuw geproduceerd, waardoor onderdelen ruim op voorraad zijn en nog nieuw worden gemaakt. Mocht er een onderdeel vervangen moeten worden, dan is deze eenvoudig door DGA Vending te leveren. Ook wanneer de automaat een andere indeling krijgt, is een uitgebreid spiralen assortiment door ons leverbaar. Veel van de onderdelen zijn zelfs met een klein beetje uitleg door ons eenvoudig zelf te vervangen. Hierdoor krijg je bij een kapot onderdeel niet direct een hoge rekening voor reparatie.

Opties en toebehoren

De Vendo G Snack 8 werkt op nieuwe software, waardoor ook verschillende opties mogelijk zijn die op andere automaten niet mogelijk zijn. De ID scanner en de productlift zijn hier twee voorbeelden van. Door een ID scanner toe te voegen aan deze automaat, kun je ook producten verkopen die vanaf een bepaalde leeftijd pas gekocht mogen worden zoals tabak en alcohol. Je kunt instellen dat de alle producten pas worden uitgenomen als de identiteit bevestigd wordt, maar het is ook mogelijk om slechts enkele selecties uit te rusten met identificatie. In een hotel is dit bijvoorbeeld interessant, een automaat kun je dan uitrusten met bijvoorbeeld bier en wijn in een aantal selecties. De overige selecties kunnen zonder identificatie worden uitgenomen.
Wil je gevoelige producten verkopen uit de automaat? Dan is de productlift een interessante optie. Deze lift pakt het product naar keuze op en brengt dit product naar de uitgiftebak.

Betaalsystemen

Deze automaat is geschikt voor alle betaalsystemen. Zo kun je ervoor kiezen om enkel de muntwisselaar als betaalsysteem te hebben. Dit systeem voor muntgeld leveren we gratis mee bij onze refurbished verkoopautomaten. Daarnaast is het optioneel mogelijk om het contactloos betaalsysteem inclusief telemetrie toe te voegen voor digitale betaling of de biljettenlezer voor betaling met briefgeld.

Meer informatie?

Neem contact op!

+31 24 890 13 50 info@dga-vending.com