Verkoopautomaat kopen

Je beheert een sportkantine, schoolkantine of bedrijfskantine en bent op zoek naar een automaat. Of je hebt een boerderij, bent teler en wilt consumenten laten genieten van jouw heerlijke verse streekproducten. Wil jij een vending machine kopen? Bij DGA Vending ben je aan het juiste adres. We hebben zowel refurbished verkoopautomaten als splinternieuwe machines in ons assortiment.

De mogelijkheden om een verkoopautomaat te kopen

Voor vrijwel ieder product kunnen we een automaat op maat leveren. We leveren automaten voor de verkoop van frisdrank, snacks, fruit en groente, maar de mogelijkheden zijn veel uitgebreider. Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan een parfumautomaat, hockeyautomaat, tennisautomaat, shisha-automaat, merchandise-automaat of de koffiebonenautomaat. Voor al deze producten kunnen we eenvoudig een automaat op maat maken. Wij zorgen ervoor dat de automaat compleet gereviseerd is en klaar is gemaakt voor de verkoop van jouw producten. Het enige dat je hoeft te doen na levering van de verkoopautomaat, is de automaat vullen met producten en de stekker in het stopcontact te steken. Daarna kun je direct starten met de verkoop!

Welke automaat kies je?

Wellicht weet je al precies welke automaat je nodig hebt, maar het kan ook zijn dat je nog zoekende bent naar de meest geschikte automaat. We hebben voor iedere toepassing dé perfecte automaat. Wil je enkel frisdrank verkopen, dan hebben we een frisdrankautomaat waar tot wel 720 blikjes in passen. Wil je naast frisdrank ook snoepgoed verkopen, dan is de combiautomaat zeer interessant. In deze spiraalautomaat passen zowel blikjes, flesjes en snoepgoed. Wil je ook nog non-food producten verkopen dan maken we daar plek voor in dezelfde automaat. Natuurlijk is deze automaat net als alle andere automaten gekoeld, waardoor je jouw klanten altijd gekoelde producten kunt bieden.
Heb je een boerderij of ben je teler dan is de boerderijautomaat waarschijnlijk beter geschikt. Dit zijn over het algemeen trommelautomaten, waar bakjes met fruit, zuivel of groenten in geplaatst worden. De klant kiest het product naar wens en kan na betaling het deurtje openen.
Het bijvullen van zowel de spiraalautomaat als de trommelautomaat is een fluitje van een cent. Er kan namelijk een grote deur worden geopend, waardoor er snel en efficiënt bijgevuld kan worden. Voor een aantal trommelautomaten kan er zelfs FiFo (First in First out) gevuld worden, super handig bij de verkoop van verse producten met een relatief korte houdbaarheid.
We kunnen ons voorstellen dat het maken van een keuze best lastig is, daarom adviseren we je graag. Als je hier jouw gegevens achterlaat, nemen we binnen één werkdag contact met je op.

Betaalmogelijkheden

Naast de keuze voor een automaat, zijn er ook nog verschillende opties voor het betalen bij de automaat. Zo kun je kiezen voor een muntwisselsysteem  voor muntgeld, een biljetlezer voor briefgeld en/of het contactloos betaalsysteem voor digitale betalingen. Graag lichten we het contactloze betaalsysteem verder aan je toe, want dat is én zeer gebruiksvriendelijk én biedt veel meer mogelijkheden dan enkel de digitale betaling. Betalen bij het contactloze betaalsysteem kan middels bankpas, creditcard en mobiele telefoon. Daarnaast biedt telemetrie inzicht in jouw automaat door de voorraad te tonen en de omzet uit te lezen middels een eenvoudige applicatie. Heb je meerdere automaten dan zie je deze allemaal in dezelfde app, waardoor het een super overzichtelijk dashboard vormt voor jou. Doet er zich een storing voor aan de automaat? Dan kun je hiervan een melding per sms of mail krijgen. Zo ben je altijd real time op de hoogte van de toestand van jouw verkoopautomaten.

Meer informatie?

Neem contact op!

+31 24 890 13 50 info@dga-vending.com