Direct Leverbaar

Refurbished Indoor Snackautomaten

Refurbished Indoor Frisdrankautomaten

Refurbished Indoor Trommelautomaten

Nieuwe Indoor Snackautomaten

Nieuwe indoor Frisdrankautomaten

Nieuwe Koppelautomaten

Nieuwe Outdoor Automaten

Verkoopautomaten op maat

Wat je ook wilt verkopen, voor vrijwel ieder product kunnen wij een vending machine op maat maken. Neem bij twijfel gerust contact met ons op om te bespreken of we aan een specifieke wens en/of eis kunnen voldoen. We hebben op deze manier al veel klanten kunnen verrassen met onze diverse mogelijkheden. Bijvoorbeeld een boerderijautomaat (voor eieren, melk, aardbeien, vlees of kaas), frisdrankautomaat, snoepautomaat, gezonde snackautomaat, shisha-automaat, merchandise-automaat of een parfumautomaat. Iedere automaat bouwen we op maat, afhankelijk van het product. Zo kunnen we een PBM-automaat bijvoorbeeld zonder koeling leveren, waarbij we verkoopautomaat met verse producten altijd voorzien van een koeling.

Betaalmogelijkheden verkoopautomaat

Optioneel kunnen we betaalopties inbouwen, zoals een contactloos betaalsysteem waarbij de klant middels pinpas of mobiele telefoon met Apple Pay, Android Pay of Samsung Pay kan betalen. Ook behoort de inbouw en installatie van een biljettenlezer tot de mogelijkheden van een verkoopautomaat.

Overige opties op de verkoopautomaat

Naast de betaalsystemen zijn er voor verschillende verkoopautomaten nog andere opties mogelijk, zoals de inbouw van een lift voor gevoelige producten of een ID-scanner bij de verkoop van alcoholische producten, tabak en/of shisha producten (in België).

Garantie bij een verkoopautomaat

Iedere refurbished vending automaat wordt standaard geleverd met drie maanden garantie (en iedere nieuwe vending automaat met twee jaar fabrieksgarantie), zodat je zorgeloos kunt starten met de verkoop van jouw producten uit de vending automaat. Mochten er na drie maanden onverhoopt storingen zijn aan de automaat dan, staat onze monteur snel voor je klaar. Vaak zien we dat storingen zelfs al telefonisch opgelost kunnen worden, waardoor de verkoop niet stil hoeft te liggen. Ook bieden we verschillende serviceovereenkomsten aan, zodat jouw vending automaat altijd in topconditie is en blijft.

Lease een verkoopautomaat

het is mogelijk om nieuwe verkoopautomaten te leasen. Dit gaat via een van onze leasing-partners. Benieuwd naar welke automaten je allemaal kunt leasen? Bekijk dan onze leasing pagina.

Levering van verkoopautomaten

Voordat de vending machine de werkplaats van DGA Vending verlaat, hebben we ervoor gezorgd dat de automaat tot in de puntjes is gecontroleerd, op maat is gemaakt voor jouw producten en de prijzen zijn ingesteld. Zo hoef je na levering alleen de stekker in het stopcontact te steken en de automaat te vullen. De rest van de vending machine werkt dan al feilloos. Met de levering van een duidelijke handleiding en onze speciale ‘Quick Start Guide’ kun je zelf eenvoudig prijzen wijzigen of de automaat anders instellen.

Hoe verdien je geld met een verkoopautomaat? 

Hoe  snel je geld verdient met een verkoopautomaat, is afhankelijk van een aantal factoren; locatie, het uiterlijk van de vending machine en of de automaat goed gevuld blijft. 

Location is key

Zo is de locatie van groot belang. Staat de automaat op een plek die (op bepaalde momenten) erg druk bezocht wordt, dan is de kans groter dat er meer verkocht wordt, 

Laat de automaat opvallen

Heb je de automaat gewrapt? Dan valt deze meer op en zal hij in de meeste gevallen ook meer verkopen. Los van deze verkoop is het ook geweldige exposure voor jouw merk, win-win dus!

Vul de automaat goed bij

Dit is wel een inkoppertje, maar zorg dat de automaat goed gevuld blijft. Dan bedoelen we niet alleen dat er artikelen in zitten, maar hij moet wel echt vol lijken. Dit zorgt ervoor dat het vertrouwen van de potentiële koper toeneemt. Wil je meer weten over hoe je geld verdient met een automaat? Check onze blog hierover. 

Besparing door een verkoopautomaat

Dankzij een vending machine bespaart u op winkelpersoneel, dat anders in uw winkel, bedrijfskantine, boerderijwinkel had gestaan. Daarnaast draait de automaat 24 uur per dag en 7 vending machine verdien je op deze manier snel terug.

Wil je nog even sparren over de mogelijkheden van een vending machine of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.