Direct Leverbaar

Refurbished Indoor Snackautomaten

Refurbished Indoor Trommelautomaten

Nieuwe Indoor Snackautomaten

Nieuwe Vriesautomaten

Gratis geplaatst en bijgevuld

Snoep- en frisdrankautomaat

Onze automaat op jouw locatie. Ontdek het gemak van onze full vending service.

Meer informatie  

Nieuwe Koppelautomaten

Gratis geplaatst en bijgevuld

Snoep- en frisdrankautomaat

Onze automaat op jouw locatie. Ontdek het gemak van onze full vending service.

Meer informatie  

Nieuwe Outdoor Automaten

Refurbished vleesautomaat

Een vleesautomaat is geen diepte-investering meer als je kiest voor een refurbished grillvleesautomaat. Deze van origine gebruikte vleesautomaten, zijn door onze technisch specialisten volledig gereviseerd. Dit houdt in dat alle onderdelen getest zijn en wat niet perfect functioneerde, is vervangen. De automaat kan dus weer jaren mee en is ideaal als je net wilt starten met een eerste vleesautomaat. Op deze automaten heb je drie maanden volledige garantie.

Nieuwe vleesautomaat

DGA Vending beschikt naar refurbished vleesautomaten ook over gloednieuwe varianten. Deze komen rechtstreeks uit de fabriek en zijn voorzien van de nieuwste functionaliteiten. Deze nieuwe vending machines zijn in aanschafprijs hoger dan de gereviseerde automaten, maar ze hebben ook twee jaar garantie op onderdelen en je verzekert jezelf van de nieuwste van de nieuwste vleesautomaat.

Cross selling in een vleesautomaat

Als er nog ruimte is om andere producten te verkopen in de automaat, is dit een grote kans. Naast vlees, hebben bezoekers wellicht nog de behoefte aan het kopen van wat anders. Hetgeen wat veel in combinatie met vlees verkocht wordt in een automaat, is bier. Dit is mogelijk door middel van een ID scanner. Door de ID-scanner op de automaat te plaatsen, zorg je ervoor dat veel meer producten verkocht kunnen worden. Naast bier, zou wijn ook een mooie toevoeging kunnen zijn aan de van origine vlees verkoopautomaat. Let wel op: in Nederland is dit niet legaal. Daar mag een verkoopautomaat niet ingezet worden in combinatie met leeftijd controle. In Duitsland en België mag dit wel. In Nederland zou het dus een goede toevoeging zijn, om in een vleesautomaat ook frisdrank te verkopen. 

Vleesautomaat uitbreiden: een gekoppelde automaat

Door te kiezen voor een master-slave combinatie van Vendo automaten kun je het assortiment flink vergroten. Doordat de master-automaat beschikt over alle gekozen betaalsystemen en de slave-automaat hieraan gekoppeld wordt zonder eigen betaalsystemen, bespaar je dus op alle betaalsystemen vergeleken met een extra complete automaat. Dit kan oplopen tot ruim €2500,-.

Wil je de vleesautomaat extra laten opvallen? Laat hem wrappen

Voor een meerprijs is het mogelijk om de vleesautomaat van een volledige wrapping te voorzien. Zo kun je de automaat compleet in je eigen huisstijl laten opvallen, waardoor het niet enkel een verkoopautomaat meer is, maar ook een promotie-item.

Kom de vleesautomaat zelf bekijken in ons Experience Center

Voordat je de vending machine aanschaft, is het prettig om hem eerst te bekijken. Dit is mogelijk dankzij ons Experience Center. Hier laten we je vleesautomaat graag zien. Onder het genot van een drankje demonstreren we alle ins en outs van de verkoopautomaat zodat je hem goed kent voordat je hem aanschaft. Lijkt het je fijn om een afspraak te maken hiervoor? Klik dank op de onderstaande button. 

Maak een afspraak  

vleesautomaat in experience center