Voedingsautomaat voor gezonde snack?

Na aanschaf van de voedingsautomaat starten wij het proces om uw voedingsautomaat perfect startklaar te krijgen. Het assortiment kunt u helemaal zelf bepalen en op basis van dit assortiment maken wij de ideale indeling. Een mogelijkheid is dus een standaard indeling, maar we zien steeds vaker de voedingsautomaat voor gezonde snacks of voor boerderijverkoop voorbij komen. Het assortiment bestaat dan bijvoorbeeld uit, diverse snackgroenten, mueslirepen, of kaas, aardbeien en kersen. Door de koeling in de deze automaten kunnen de producten lekker koel geserveerd worden en blijven deze langer vers.

Refurbished voedingsautomaat of Nieuwe voedingsautomaat kopen

Kiest u voor een refurbished voedingsautomaat van DGA Vending, dan kiest u er voor een 'zo goed als nieuw' automaat te kopen. Natuurlijk kunnen er wat kleine zichtbare plekjes op de tweedehands voedselautomaat te zien zijn, maar refurbished betekent bij ons dat de snackautomaat van top tot teen wordt gereviseerd, dat alle onderdelen uitvoerig worden getest en de automaat grondig schoon wordt gemaakt. Op deze manier zorgen we ervoor dat we zeker weten dat u een degelijke automaat krijgt, waarvan je nog jaren plezier zult hebben. Standaard krijgt iedere tweedehands automaat drie maanden volledige garantie om eventuele storingen in het begin direct te kunnen verhelpen. Kiest u toch liever voor een splinternieuwe voedingsautomaat, ook dan bent u bij DGA Vending aan het juiste adres. We hebben diverse nieuwe snackautomaten in ons assortiment, zodat u altijd slaagt bij DGA Vending. Op een nieuwe automaat krijg u 2 jaar garantie.

Betaalmogelijkheid met app

Wij raden aan om een refurbished muntwisselsysteem of een nieuw muntwisselsysteem bij de automaat te nemen. Op die manier biedt u verschillende betaalopties aan je klanten en is de kans dat zij iets uit uw voedingsautomaat kopen groter. Daarnaast kun u uw voedingsautomaat uitrusten met het contactloos betaalsysteem inclusief telemetrie. Door telemetrie kunt u middels een app de snackautomaat op afstand uitlezen en zo zien wat de huidige voorraad is, wat de gedraaide omzet is in een periode, maar ook of er bepaalde storingen zijn aan de automaat. U kunt zelfs instellen dat je een melding krijgt als de voorraad onder een bepaald niveau komt of wanneer de voedingsautomaat een storing krijgt.

Heeft u nog wat uitleg nodig over de mogelijkheden van een voedingsautomaat of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bel mij terug