Refurbished Indoor Snackautomaten

Refurbished Indoor Frisdrankautomaten

Refurbished Indoor Trommelautomaten

Nieuwe Indoor Snackautomaten

Nieuwe indoor Frisdrankautomaten

Diepvriesautomaten

Nieuwe Koppelautomaten

Nieuwe Outdoor Automaten

Mogelijkheden van een voedingsautomaat

Kies je voor het ‘standaard’ assortiment met candybars, snoepgoed en chips of wil je ook gezonde tussendoortjes als snackkomkommertjes, worteltjes, snoeptomaatjes en stukjes appel bieden? Een aantal van deze gekoelde voedingsautomaten kunnen ook dienen als boerderijautomaat voor vlees, ei, kaas, melk, brood of zelfs asperges in te verkopen. Je kunt er ook voor kiezen om drankjes aan het assortiment van de voedselautomaat toe te voegen en er een combi-automaat van te maken. Niks is te gek! Bent u geïnteresseerd in zo'n voedingsautomaat? Bekijk dan hierboven ons aanbod.  

Voedingsautomaat voor gezonde snacks

Na aanschaf van de voedingsautomaat starten wij het proces om uw voedingsautomaat perfect startklaar te krijgen. Het assortiment kunt u helemaal zelf bepalen en op basis van dit assortiment maken wij de ideale indeling. Een mogelijkheid is dus een standaard indeling, maar we zien steeds vaker de voedingsautomaat voor gezonde snacks of voor boerderijverkoop voorbij komen. Het assortiment bestaat dan bijvoorbeeld uit, diverse snackgroenten, mueslirepen, of kaas, aardbeien en kersen. Door de koeling in de deze automaten kunnen de producten lekker koel geserveerd worden en blijven deze langer vers.

Refurbished voedingsautomaat of Nieuwe voedingsautomaat kopen

Kiest u voor een refurbished voedingsautomaat van DGA Vending, dan kiest u er voor een 'zo goed als nieuw' automaat te kopen. Natuurlijk kunnen er wat kleine zichtbare plekjes op de tweedehands voedselautomaat te zien zijn, maar refurbished betekent bij ons dat de snackautomaat van top tot teen wordt gereviseerd, dat alle onderdelen uitvoerig worden getest en de automaat grondig schoon wordt gemaakt. Op deze manier zorgen we ervoor dat we zeker weten dat u een degelijke automaat krijgt, waarvan u nog jaren plezier zult hebben. Standaard krijgt iedere tweedehands automaat drie maanden volledige garantie om eventuele storingen in het begin direct te kunnen verhelpen. Kiest u toch liever voor een splinternieuwe voedingsautomaat, ook dan bent u bij DGA Vending aan het juiste adres. We hebben diverse nieuwe snackautomaten in ons assortiment, zodat u altijd slaagt. Op een nieuwe automaat krijg u 2 jaar garantie.

Betaalmogelijkheid met app

Wij raden aan om een refurbished muntwisselsysteem of een nieuw muntwisselsysteem bij de automaat te nemen. Op die manier biedt u verschillende betaalopties aan de klanten en is de kans dat zij iets uit uw voedingsautomaat kopen groter. Daarnaast kun u uw voedingsautomaat uitrusten met het contactloos betaalsysteem inclusief telemetrie. Door telemetrie kunt u middels een app de snackautomaat op afstand uitlezen en zo zien wat de huidige voorraad is, wat de gedraaide omzet is in een periode, maar ook of er bepaalde storingen zijn aan de automaat. U kunt zelfs instellen dat je een melding krijgt als de voorraad onder een bepaald niveau komt of wanneer de voedingsautomaat een storing krijgt.

Kom de Automaat zelf bekijken in ons Experience Center

Voordat je de vending machine aanschaft, is het prettig om hem eerst te bekijken. Dit is mogelijk dankzij ons Experience Center. Hier laten we je vending machine graag zien. Onder het genot van een drankje demonstreren we alle ins en outs van de verkoopautomaat zodat je hem goed kent voordat je hem aanschaft. Lijkt het je fijn om de automaten eens te komen bekijken? Klik dan op de onderstaande button om een afspraak te maken. 

Boek een bezichtiging  

Frisdrankautomaat kopen