Werken bij
DGA Vending

Van bijbaan tot loopbaan: jouw droombaan
vind je bij DGA Vending

We werken onder
andere voor:

Groei door

Bij ons kan je echt jezelf ontwikkelen: daden zeggen meer dan een cv

DGA Vending is door de jaren heen gegroeid tot marktleider voor verkoopautomaten. En dat is allemaal te danken aan het team bestaande uit ervaren krachten en jong professionals die het vakgebied “on the job” leren. Vanaf de eerste werkdag ben je onderdeel van ons hechte team waarin je wordt meegenomen in het gehele proces. We leiden je op tot ware expert en werken samen naar het beste resultaat voor elke klant.

Work hard, play hard

Eerst samen hard werken en daarna door naar de derde helft

Bij DGA zeggen we altijd ‘Kan nie, ken nie’. Met behulp van dit gezegde streven we er samen naar om iedere klant met een optimale oplossing te kunnen helpen, ongeacht wat hiervoor benodigd is. En na een week samen hard gewerkt te hebben? Dan sluiten we ook samen de week af met een drankje in onze eigen bar!

Van studentenbedrijf
tot marktleider

 
 

2022

Trots! Op 16 juni mochten we de 'Ondernemer van het jaar 2022' award in ontvangst nemen tijdens de uitreiking van de Ondernemersawards Wijchen.

2022

DGA Vending breidt uit! We zijn verhuisd naar een nieuwe locatie op naar een nieuwe locatie op bedrijventerrein Bijsterhuizen. Met een veel groter magazijn, productieruimte en kantoor kunnen we nog veel meer klanten blij maken met een verkoopautomaat.

2021

Klaar voor de toekomst! Met de nieuwe website is DGA Vending helemaal klaar om nu en in de toekomst klanten zo goed mogelijk te helpen bij het maken van de juiste keuze met betrekking tot een verkoopautomaat.

2020

Time flies! Al vijf jaar reviseren we dagelijks met veel plezier automaten voor onze klanten. We hebben al een te gekke periode achter de rug, maar kijken nog meer uit naar de komende vijf jaar!

2019

DGA verhuist naar een nieuwe locatie aan de Einsteinstraat 13 in Wijchen. Deze locatie heeft een werkoppervlak van 500 m².

2018

DGA Vending ontwikkelt zich tot dé specialist in het reviseren van gebruikte verkoopautomaten. Hierbij worden refurbished automaten voorzien van nieuwe technieken, zoals een contactloos betaalsysteem of valdetectie voor de producten.

2017

Door de grote vraag naar verkoopautomaten vanuit andere segmenten, besluiten Brian en Jurriën om de dienst uit te breiden. Onder de naam ‘DGA Vending’ wordt de service op maat aangeboden aan bedrijven, scholen, instellingen en verenigingen.

2016

Studentomaat blijkt een enorm succes! Steeds meer grote studentenhuisvestingorganisaties zien de meerwaarde van een automaat in studentenpanden. Studentomaat voorziet studentenpanden binnen zeer korte tijd studentenpanden door het hele land van hun full vending service.

2015

Studentomaat is geboren. Vanuit een studieproject beginnen de twee vrienden Brian de Groot en Jurriën Aalbers hun eigen bedrijfje met snoep- en frisdrankautomaten voor studentenpanden, genaamd Studentomaat.

Hier werken we
en maken we
het verschil

Video afspelen

“Bij DGA Vending werk je in een gemotiveerd en enthousiast team binnen een organisatie die snel groeit. Hierdoor is er veel ruimte voor ontwikkeling en geen dag is hetzelfde. ”

Tijmen van Kraaij

“Bij DGA Vending kom je bij een energieke en gezellige club mensen terecht. Het is een mooie organisatie met een groot internationaal bereik waar we samen hard werken aan onze doelstellingen. Er is veel ruimte voor je kwaliteiten of ontwikkeling van nieuwe skills. En dames, jullie zijn ook welkom!”

Bianca de Jong

“Het team van DGA Vending is een hechte groep waar hard wordt gewerkt, en zeker ook ruimte is voor gezelligheid. Daarnaast geloven ze bij DGA Vending in de kwaliteit van de medewerkers en zijn er hierdoor veel doorgroeimogelijkheden.”

Ties Sanders

“Werken bij DGA Vending is uitdagend in de beste vorm van het woord. Een baan met leuke collega's en goede begeleiding. Je ziet jezelf groeien en ontwikkelen doordat je elke dag wel iets nieuws leert.”

Noa Poppelier

“DGA Vending is een snelgroeiend bedrijf met automaten voor verschillende doeleinden. Het is leuk afwisselend werk waarin veel ruimte is om te leren en groeien. Het maakt niet uit uit welke bedrijfstak je komt, affiniteit en interesse zijn hier enorm belangrijk. Het is een enthousiast team waar we samen hard werken met veel plezier aan elke automaat.”

Koen van der Hagt