Werken bij
DGA Vending

Van bijbaan tot loopbaan: jouw droombaan
vind je bij DGA Vending

We werken onder
andere voor

Groei door

Bij ons kan je echt meegroeien: daden zeggen meer dan je cv

Het team van DGA Vending bestaat uit 30 hardwerkende jong professionals. Voor veel van onze medewerkers is hun job DGA Vending hun eerste fulltime baan. Vanaf dag één ben je bij ons onderdeel van ons team. We nemen je mee, leiden je op en werken samen naar het beste resultaat.

Work hard, play hard

Eerst samen hard werken en daarna door naar de derde helft

Wij zijn mensen die lekker willen werken. Een no-nonsense mentaliteit, dat vinden we belangrijk. Bij DGA zeggen we altijd ‘Kan, nie, Ken nie’. We gaan net zo lang door totdat we een oplossing bedacht hebben om iedere klant te kunnen helpen. En aan het eind van de week? Dan drinken we gezellig met z’n allen een biertje in onze bar.

Van studentenbedrijf
tot marktleider

 
 

2022

Trots! Op 16 juni mochten we de 'Ondernemer van het jaar 2022' award in ontvangst nemen tijdens de uitreiking van de Ondernemersawards Wijchen.

2022

DGA Vending breidt uit! We zijn verhuisd naar een nieuwe locatie op naar een nieuwe locatie op bedrijventerrein Bijsterhuizen. Met een veel groter magazijn, productieruimte en kantoor kunnen we nog veel meer klanten blij maken met een verkoopautomaat.

2021

Klaar voor de toekomst! Met de nieuwe website is DGA Vending helemaal klaar om nu en in de toekomst klanten zo goed mogelijk te helpen bij het maken van de juiste keuze met betrekking tot een verkoopautomaat.

2020

Time flies! Al vijf jaar reviseren we dagelijks met veel plezier automaten voor onze klanten. We hebben al een te gekke periode achter de rug, maar kijken nog meer uit naar de komende vijf jaar!

2019

DGA verhuist naar een nieuwe locatie aan de Einsteinstraat 13 in Wijchen. Deze locatie heeft een werkoppervlak van 500 m².

2018

DGA Vending ontwikkelt zich tot dé specialist in het reviseren van gebruikte verkoopautomaten. Hierbij worden refurbished automaten voorzien van nieuwe technieken, zoals een contactloos betaalsysteem of valdetectie voor de producten.

2017

Door de grote vraag naar verkoopautomaten vanuit andere segmenten, besluiten Brian en Jurriën om de dienst uit te breiden. Onder de naam ‘DGA Vending’ wordt de service op maat aangeboden aan bedrijven, scholen, instellingen en verenigingen.

2016

Studentomaat blijkt een enorm succes! Steeds meer grote studentenhuisvestingorganisaties zien de meerwaarde van een automaat in studentenpanden. Studentomaat voorziet studentenpanden binnen zeer korte tijd studentenpanden door het hele land van hun full vending service.

2015

Studentomaat is geboren. Vanuit een studieproject beginnen de twee vrienden Brian de Groot en Jurriën Aalbers hun eigen bedrijfje met snoep- en frisdrankautomaten voor studentenpanden, genaamd Studentomaat.

Hier werken we
en maken we
het verschil

Video afspelen

5 Vacatures

Kom ons team versterken!


Staat jouw ideale vacature
er niet tussen?

Maar wil je wel graag bij het leukste bedrijf van Wijchen werken? Vertel ons waarom we jou niet op de bank moeten laten zitten en misschien stap jij binnenkort voor DGA Vending het veld in!

Mail jouw open sollicitatie naar 

werkenbij@dga-vending.com

“Bij DGA Vending werk je in een gemotiveerd en enthousiast team binnen een organisatie die snel groeit. Hierdoor is er veel ruimte voor ontwikkeling en geen dag is hetzelfde. ”

Tijmen van Kraaij

“Het team van DGA Vending is een hechte groep waar hard wordt gewerkt, en zeker ook ruimte is voor gezelligheid. . Daarnaast geloven ze bij DGA Vending in de kwaliteit van de medewerkers en zijn er hierdoor veel doorgroeimogelijkheden.”

Ties Sanders

Bel mij terug