Aardappelautomaten met het juiste betaalsysteem

Onze gereviseerde automaten en nieuwe automaten kunnen worden  voorzien van een muntwisselsysteem. De muntwisselaar zit bij de service van DGA Vending inbegrepen en is gratis. In nieuwe automaten wordt standaard geen betaalsysteem meegeleverd. Optioneel is het mogelijk om door DGA Vending het contactloos betaalsysteem in te laten bouwen en installeren. Hierdoor kan er bij de aardappelautomaat eenvoudig met pinpas of mobiele telefoon betaald worden. Bij contactloze betaling met de mobiele telefoon, dient de telefoon wel te beschikken over Apple Pay, Android Pay of Samsung Pay. Daarnaast is de automaat uit te rusten met een biljettenlezer, zodat jouw klanten ook met briefgeld kunnen betalen.

De aardappelautomaat wordt naar wens ingedeeld

Voordat de aardappelautomaat bij je wordt afgeleverd, hebben we samen besproken welke wensen je hebt en weten we zeker weten dat de zakken in de automaat passen. Daarnaast gaan we in de werkplaats direct aan de slag om jouw aardappelautomaat volledig te reviseren. Dat betekent dat de automaat helemaal wordt nagekeken, wordt gereinigd en kapotte onderdelen worden vervangen. Zo weten we zeker dat de automaat in perfecte conditie bij je geleverd wordt en je direct kunt starten met de verkoop. Heb je gekozen voor het contactloze betaalsysteem, dan werkt deze ook direct als de stekker wordt ingestoken. Wel zo gemakkelijk!

Levering van de aardappelautomaat

Iedere aardappelautomaat wordt in de professionele werkplaats van DGA Vending volledig nagekeken, grondig gereinigd en speciaal voor iedere klant op maat gemaakt. Zo hoef je na levering alleen de stekker in het stopcontact te steken en de automaat te vullen. De automaat en het optionele contactloos betaalsysteem werken dan direct! Met de levering van een duidelijke handleiding en onze speciale ‘Quick Start Guide’ kun je zelf eenvoudig prijzen wijzigen of de automaat anders instellen.

De juiste branding op jouw aardappelautomaat

Het onderbord van de aardappelautomaat voorzien we gratis van een nieuwe sticker, zodat de automaat er nóg beter uitziet. Deze sticker mag je zelf aanleveren, maar kan DGA Vending ook voor je verzorgen. Eventueel is het zelfs mogelijk om de hele aardappelautomaat in jouw huisstijl te wrappen.

Wil je nog even sparren over de mogelijkheden van een aardappelautomaat of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bel mij terug