Hoeveel kost een refurbished aardappelautomaat?

De refurbished aardappelautomaten zijn lager in aanschafwaarde dan nieuwe aardappel vending machines. Dit komt doordat refurbished automaten oorspronkelijk gebruikte automaten zijn, door onze technische specialisten volledig nagekeken zijn en waar nodig zijn de onderdelen vervangen. Er is dus wel degelijk een verschil tussen refurbished en gebruikt. Een aantal voorbeelden van onze refurbished aardappelautomaten zijn: de Crane Shopper 2 (€3250,-) , Necta Festival 8 (€4750,-) en de Necta Starfood 8 (€3250,-). Van deze automaten zijn ook nieuwe varianten beschikbaar. 

Hoeveel kost een nieuwe aardappelautomaat

De nieuwe Crane Shopper 2 is aanzienlijk hoger in basis aanschafwaarde; €9500,-. Voor de nieuwe Necta Festival geldt de vergelijkbare prijs; €9925,-. Het voordeel van een nieuwe aardappelautomaat, is de garantie van 2 jaar op onderdelen en de extra zekerheid die je jezelf geeft bij de aanschaf van een gloednieuwe automaat. Omdat de startprijs bij de nieuwe aardappel vending machine hoger ligt, als bij de refurbished variant, is de kans op een langere terugverdientijd ook groter. 

Aardappelautomaten met het juiste betaalsysteem

Onze gereviseerde automaten en nieuwe automaten kunnen worden voorzien van biljetlezer of een muntwisselsysteem. Optioneel is het ook mogelijk om door DGA Vending een contactloos betaalsysteem in te laten bouwen en instellen. Hierdoor kan er bij de aardappelautomaat eenvoudig met pinpas of mobiele telefoon betaald worden. In Nederland is het niet mogelijk om een aardappelautomaat te voorzien van een leeftijd controle. Dit is in landen als België of Duitsland wel het geval. 

De aardappelautomaat wordt kosteloos naar wens ingedeeld

Voordat de aardappelautomaat wordt afgeleverd, bespreken we samen welke wensen je hebt en zorgen we ervoor dat we zeker weten dat de aardappelen in de automaat passen. Daarnaast gaan we in de werkplaats direct aan de slag om jouw aardappelautomaat volledig te installeren. Daarmee garanderen wij dat de automaat in perfecte conditie wordt afgeleverd en je direct kunt starten met de verkoop. 

Levering van de aardappelautomaat

Iedere aardappelautomaat wordt in onze professionele werkplaats volledig nagekeken, grondig gereinigd en naar jouw wensen op maat gemaakt. Zo hoef je na levering alleen de stekker in het stopcontact te steken en de automaat te vullen. Met de levering van een duidelijke handleiding en onze speciale ‘Quick Start Guide’ kun je zelf eenvoudig prijzen wijzigen of de automaat anders instellen.

Speciale opties op de aardappelautomaat

Op sommige aardappel verkoopautomaten is het mogelijk om de uitgifte zo in te stellen dat hij op basis van de houdbaarheid van de verse producten, de producten uitgeeft. Dit heet de Fifo functie (first in, first out). Deze Fifo instelling is mogelijk op de Necta Starfood en Festival modellen. Naast de beïnvloeding van de derving, is er ook een optie die gecreëerd is om de koper wat meer vrijheid te geven. Dit is de shopper functie, waarbij de koper zelf kan bepalen welk vakje hij/zij opent. De shopper functie is, net zoals de Fifo functie, in te stellen op de Necta Starfood en Festival modellen, maar ook op de Crane Shopper 2 verkoopautomaat. 

De juiste branding op de aardappelautomaat

Bij de aanschafprijs is de branding op het onderbord inbegrepen. We plakken hierbij een sticker naar jouw eigen ontwerp op het bord onder op de automaat. Zo ligt de uitstraling van de automaat helemaal in lijn met de huisstijl van jouw bedrijf. Optioneel kunnen we zelfs kijken naar een volledige wrapping van de automaat. 

Kom de aardappelautomaat zelf bekijken in ons Experience Center

Voordat je de automaat aanschaft, is het prettig om hem eerst te bekijken. Dit is mogelijk dankzij ons Experience Center. Hier laten we je de aardappelautomaten graag zien. Onder het genot van een drankje demonstreren we alle ins en outs van deze vending machines, zodat je hem goed kent voordat je hem aanschaft. Lijkt het je fijn om een afspraak te maken hiervoor? Klik dan op de onderstaande button. 

Plan een afspraak  

 

aardappelautomaat in experience center