Zie ook ons complete aanbod

Geschikt voor

Vriesautomaat op maat gemaakt

Zoals alle automaten wordt ook de diepvriesautomaat op maat gemaakt. Net als bij alle andere verkoopautomaten zoals de spiraalautomaten en boerderijautomaten wordt de vriesautomaat compleet naar wens ingedeeld. Het afstellen van de automaat is een vak apart vanwege de verschillende verpakkingen en afmetingen van bijvoorbeeld vlees, maaltijden of ijs, maar het team van DGA Vending heeft ook hier ruime ervaring in. In de automaat kunnen tot wel 12 verschillende selecties voorgeprogrammeerd worden, iedere selectie natuurlijk met een eigen prijs. De Diepvriesautomaat is enkel nieuw verkrijgbaar. Alle refurbished automaten vind je hier. 

Werking en betrouwbaarheid

De vriesautomaat is een unieke automaat door zijn werking en betrouwbaarheid. In het vriesgedeelte van de automaat zitten namelijk geen bewegende delen, waardoor er geen onderdelen vast vriezen en dus minder snel kapot gaan en de automaat dus minder onderhoud nodig heeft. Door de speciale verkoopmethode werkt deze automaat tevens implus verhogend. Het blijft namelijk bijzonder om deze automaat aan het werk te zien om jouw product vast te zuigen en naar de uitgiftebak te brengen. 

Energiezuinig en milieuvriendelijk

Door het sluiten van de 'normale vrieskist' en mileuvriendelijke isolatie is de automaat uitermate energiezuinig (A++). Bij stroomuitval blijven de producten tussen de 12 en 20 uur op de juiste temperatuur gekoeld. Doordat de producten diepgevroren zijn heb je nauwelijks productverlies vanwege de langere houdbaarheid. Energiezuinig en milieuvriendelijk dus!

Betalen bij de diepvriesautomaat

De diepvriesautomaat kan uitgerust worden met het muntwisselsysteem, de biljettenlezer en het contactloos betaalsysteem. Het voordeel van het contactloos betaalsysteem is dat de klant geen contant geld meer bij zich hoeft te hebben, maar kan betalen met zijn pinpas of mobiele telefoon. 

Garantie 

Iedere nieuwe diepvriesautomaat heeft standaard twee jaar fabrieksgarantie, zodat je zorgeloos kunt starten met de verkoop van jouw diepgevroren producten uit de verkoopautomaat. Uiteraard staan onze monteurs ook buiten garantiegevallen snel voor je klaar. Vaak zien we dat storingen zelfs al telefonisch opgelost kunnen worden, waardoor de verkoop niet stil hoeft te liggen. Ondervind je problemen aan jouw automaat, neem dan contact met ons op via de service en reparatie pagina. Ook bieden we verschillende serviceovereenkomsten aan, zodat jouw vending automaat altijd in topconditie is en blijft.

Levering van de vending machine

Voordat jouw diepvriesautomaat de werkplaats van DGA Vending verlaat, hebben we ervoor gezorgd dat deze tot in de puntjes is gecontroleerd, op maat is gemaakt voor jouw producten en eventueel al de prijzen zijn ingesteld. Zo hoef je na levering alleen de stekker in het stopcontact te steken en de automaat te vullen. De rest van de vending automaat werkt dan al feilloos. 

Besparing door een verkoopautomaat

Dankzij een automaat bespaart u op winkelpersoneel, dat anders in uw winkel, bedrijfskantine, boerderijwinkel had gestaan. Daarnaast draait de automaat 24 uur per dag en 7 dagen per week, zodat er op sommige plaatsen altijd aankopen gedaan kunnen worden. De investering in een automaat verdien je op deze manier snel terug.

Kom de Automaat zelf bekijken in ons Experience Center

Voordat je de vending machine aanschaft, is het prettig om hem eerst te bekijken. Dit is mogelijk dankzij ons Experience Center. Hier laten we je vending machine graag zien. Onder het genot van een drankje demonstreren we alle ins en outs van de verkoopautomaat zodat je hem goed kent voordat je hem aanschaft. Lijkt het je fijn om de automaten eens te komen bekijken? Klik dan op de onderstaande button om een afspraak te maken. 

Boek een bezichtiging  

Frisdrankautomaat kopen