Een eierautomaat is een eitje!

Als pluimveehouderij starten met de verkoop van eieren uit een eierautomaat lijkt wellicht vrij ingewikkeld, maar niks is minder waar. Eigenlijk neemt de automaat, zeker in combinatie met het contactloos betaalsysteem met telemetrie, veel werk uit handen. Het is enkel het bijvullen van de trommelautomaat, de rest doet de automaat zelf. Zo heeft de automaat een FiFo (First in First out) mogelijkheid, waarbij eerst de oude eieren in de automaat verkocht worden. Zo verkoop je zo efficiënt mogelijk. Het contactloos betaalsysteem zorgt ervoor dat de klant eenvoudig kan betalen middels bankpas en mobiele telefoon. Door de telemetrie is zelfs de voorraad op afstand uit te lezen. Standaard rusten wij de refurbished eierautomaat uit met een muntwisselsysteem, waardoor de klant eenvoudig met muntgeld kan betalen. Dit hoeft geen gepaste betaling te zijn, want de muntwisselaar geeft ook wisselgeld terug.

Veel verkopen op een klein oppervlak

Op slechts één vierkante meter grondoppervlakte heb je al de mogelijkheid om 600 eieren te verkopen. De Necta Starfood die veel wordt ingezet als eierautomaat heeft namelijk 10 etages met ieder 6 verkoopvakken. In ieder vak past een doosje met minimaal 10 eieren. Een ander voordeel is dat de automaat altijd kan blijven verkopen, zonder dat je er zelf bij aanwezig hoeft te zijn.

Gerust starten met de verkoop

Al onze refurbished automaten worden standaard verkocht met drie maanden garantie, zodat je met een gerust hart kunt starten met de verkoop. Uiteraard leveren we ook een uitgebreide handleiding en onze Quick Start Guide mee, zodat ook de werking van de automaat helemaal helder is. Een nieuwe automaat heeft zelfs twee jaar fabrieksgarantie. ‘En na de garantie dan?’: hoor ik je denken. Speciaal daarvoor hebben we serviceovereenkomsten, zodat we ook snel voor je klaar staan bij eventuele vragen en/of storingen.

Wil je nog even sparren over de mogelijkheden van een eierautomaat of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bel mij terug