Direct Leverbaar

Nieuwe Indoor Snackautomaten

Nieuwe indoor Frisdrankautomaten

Nieuwe Koppelautomaten

Nieuwe Outdoor Automaten

Nieuwe Vriesautomaten

Nieuwe vending automaat op maat

Wat je ook wilt verkopen, voor vrijwel ieder product kunnen wij een automaat op maat maken. Neem bij twijfel gerust contact met ons op om te bespreken of we aan een specifieke wens en/of eis kunnen voldoen. We hebben op deze manier al veel klanten kunnen verrassen met onze diverse mogelijkheden. Bijvoorbeeld een boerderijautomaat (voor eieren, melk, aardbeien, vlees of kaas), frisdrankautomaat, snoepautomaat, gezonde snackautomaat, shisha-automaat, merchandise-automaat of een parfumautomaat. Iedere automaat bouwen we op maat, afhankelijk van het product. Zo kunnen we een PBM-automaat bijvoorbeeld zonder koeling leveren, waarbij we bij automaten met verse producten juist de vending automaat altijd voorzien van een koeling.

Betaalmogelijkheden op nieuwe vending machines

 Optioneel kunnen we naast een muntwisselsysteem ook andere betaalopties inbouwen, zoals een contactloos betaalsysteem waarbij de klant middels pinpas of mobiele telefoon met Apple Pay, Android Pay of Samsung Pay kan betalen. Ook behoort de inbouw en installatie van een biljettenlezer ook tot de mogelijkheden.

Overige opties op de verkoopautomaat

Naast de betaalsystemen zijn er voor verschillende automaten nog andere opties mogelijk, zoals de inbouw van een lift voor gevoelige producten of een ID-scanner bij de verkoop van alcoholische producten, tabak en/of shisha producten.

Garantie op nieuwe vending machine

Iedere refurbished vending automaat wordt standaard geleverd met drie maanden garantie (en iedere nieuwe verkoopautomaat met twee jaar fabrieksgarantie), zodat je zorgeloos kunt starten met de verkoop van jouw producten uit de vending automaat. Mochten er na drie maanden onverhoopt storingen zijn aan de automaat dan, staat onze monteur snel voor je klaar. Vaak zien we dat storingen zelfs al telefonisch opgelost kunnen worden, waardoor de verkoop niet stil hoeft te liggen. Ook bieden we verschillende serviceovereenkomsten aan, zodat jouw vending automaat altijd in topconditie is en blijft.

Levering van de nieuwe vending machines

Voordat de vending machine de werkplaats van DGA Vending verlaat, hebben we ervoor gezorgd dat de automaat tot in de puntjes is gecontroleerd, op maat is gemaakt voor jouw producten en de prijzen zijn ingesteld. Zo hoef je na levering alleen de stekker in het stopcontact te steken en de automaat te vullen. De rest van de vending automaat werkt dan al feilloos. Met de levering van een duidelijke handleiding en onze speciale ‘Quick Start Guide’ kun je zelf eenvoudig prijzen wijzigen of de automaat anders instellen.

Besparing door een nieuwe verkoopautomaat

Dankzij een automaat bespaart u op winkelpersoneel, dat anders in uw winkel, bedrijfskantine, boerderijwinkel had gestaan. Daarnaast draait de automaat 24 uur per dag en 7 dagen per week, zodat er op sommige plaatsen altijd aankopen gedaan kunnen worden. De investering in een automaat verdien je op deze manier snel terug.

Kom de Automaat zelf bekijken in ons Experience Center

Voordat je de vending machine aanschaft, is het prettig om hem eerst te bekijken. Dit is mogelijk dankzij ons Experience Center. Hier laten we je vending machine graag zien. Onder het genot van een drankje demonstreren we alle ins en outs van de verkoopautomaat zodat je hem goed kent voordat je hem aanschaft. Lijkt het je fijn om de automaten eens te komen bekijken? Klik dan op de onderstaande button om een afspraak te maken. 

Boek een bezichtiging  

Frisdrankautomaat kopen