Refurbished Indoor Snackautomaten

Refurbished Indoor Trommelautomaten

Refurbished Indoor Frisdrankautomaten

Waarom een refurbished vending machine? 

Niet alleen bespaart het geld, maar het draagt ook bij aan duurzaamheid. Door een refurbished machine aan te schaffen, krijgt deze automaat een tweede leven en helpt u elektronisch afval te verminderen. Het is een win-winsituatie voor uw bedrijf en het milieu. 

Refurbished automaat op maat

Een van de onderscheidende facetten van DGA Vending is dat we iedere vending automaat op maat leveren aan onze klanten. Dit betekent dat we iedere vending machine speciaal naar wens van de klant indelen en alvast de juiste prijzen invoeren in de automaat. Dit doen we voor de ‘standaard’ boerderijautomaten zoals aardbeiautomaten,  fruitautomaten, eierautomaten, zuivelautomaten, kaasautomaten of vleesautomaten, maar ook voor de frisdrankautomaten, snoepautomaten, snackautomaten of combiautomaten. Daarnaast leveren we regelmatig klant specifieke automaten, zoals een zonnebankautomaat, merchandise-automaat, shisha-automaat, tandartsautomaat of een automaat voor persoonlijke beschermingsmiddelen.

Opties voor refurbished vending machines

Al onze refurbished automaten kunnen worden uitgerust met een contactloos betaalsysteem, zodat de consument kan betalen met pinpas of mobiele telefoon. Hierdoor hoeft de consument dus geen contant geld meer op zak te hebben om toch een aankoop te kunnen doen. Daarnaast kan een biljettenlezer op iedere tweedehandse vending machine worden geïnstalleerd en zijn er op diverse modellen nog andere opties mogelijk.

Levering van de refurbished vending machine

Voordat de refurbished vending machine de werkplaats van DGA Vending verlaat, hebben we ervoor gezorgd dat de tweedehands automaat tot in de puntjes is gecontroleerd, grondig is gereinigd, op maat is gemaakt voor jouw producten en de prijzen zijn ingesteld. Zo hoef je na levering alleen de stekker in het stopcontact te steken en de vending machine te vullen. De rest van de tweedehandse automaat werkt dan al feilloos. Met de levering van een duidelijke handleiding en onze speciale ‘Quick Start Guide’ kun je zelf eenvoudig prijzen wijzigen of de vending machine anders instellen.

Besparing door een verkoopautomaat

Dankzij een tweedehands automaat bespaar je op winkelpersoneel, dat anders in jouw winkel, bedrijfskantine, boerderijwinkel had gestaan. Daarnaast draait de vending machine 24 uur per dag en 7 dagen per week, zodat er altijd aankopen gedaan kunnen worden. De investering in een tweedehands automaat verdien je op deze manier snel terug.

Kom de Automaat zelf bekijken in ons Experience Center

Voordat je de vending machine aanschaft, is het prettig om hem eerst te bekijken. Dit is mogelijk dankzij ons Experience Center. Hier laten we je vending machine graag zien. Onder het genot van een drankje demonstreren we alle ins en outs van de verkoopautomaat zodat je hem goed kent voordat je hem aanschaft. Lijkt het je fijn om de automaten eens te komen bekijken? Klik dan op de onderstaande button om een afspraak te maken. 

Boek een bezichtiging  

Frisdrankautomaat kopen