Direct Leverbaar

Refurbished Vendo Snackautomaten

Refurbished Vendo Frisdrankautomaten

Nieuwe Vendo Snackautomaten

Nieuwe Vendo Frisdrankautomaten

Vendo Outdoor automaten

Vendo Koffieautomaten

Vendo Koppelautomaten

Vendo vending machines bij DGA Vending

DGA Vending is gespecialiseerd in het verkopen van zowel refurbished, als nieuwe Vendo automaten. De soorten Vendo automaten zijn:

Vendo koffieautomaten

Nieuw bij DGA Vending zijn de Vendo koffieautomaten. We verkopen twee soorten koffieautomaten. Dit zijn de CaffeUNO Tabletop (kleine koffieautomaat) en de Caffe UNI-Q (een grote, vrijstaande automaat). 

Vendo frisdrankautomaten 

Wij bieden een fors aantal Vendo frisdrankautomaten aan.  Voorbeelden hiervan zijn de Vendo G-Drink. Deze frisdrankmachines werken ook met de nieuwe, dunne blikken (sleek cans). Deze frisdrankautomaten zijn zowel voor outdoor-als indoor aan te schaffen. 

Vendo snackautomaten

De bekendste reeks van deze vending machine ontwikkelaars is de Vendo Global Snack (G Snack) en de Vendo SVE 710 en 810. Van de G Snacks verkopen we zowel indoor- als outdoor varianten. In deze automaten kunnen naast snacks, in veel gevallen ook frisdranken en non-food producten verkocht worden. Wil je dit doen? Dan passen wij de automaat graag voor je aan, zodat het gewenste product op de ideale manier verkocht wordt.

Naast de Global Snack, bieden we de Budget Snack 8 (BS8) aan. Dit is een, zoals de naam al doet vermoeden, een in de basis goedkopere uitvoering. De laatste Vendo snackautomaat is de G Snack Mini. Deze tabletop snackautomaat is perfect als er geen grote automaat nodig is, ruimte ontbreekt of er geen gekoelde producten aangeboden worden. 

Vending machines om buiten op te stellen: de Vendo outdoor automaten

Als je een vending machine buiten wilt opstellen, komen daar wat meer zaken bij kijken. Zo moet de automaat vandalismebestendig en weerbestendig zijn. De Vendo outdoor automaten zijn dit. DGA Vending verkoopt outdoor frisdrankautomaten (G Drink OD) als outdoor snackautomaten (G Snack OD). 

Gekoppelde Vendo automaten 

Het is met veel Vendo automaten mogelijk om ze te koppelen. Het grote voordeel is, dat je door de koppeling niet op elke automaat betaalsystemen hoeft te laten monteren. Dit bespaart dus veel geld. Op de Vendo gekoppelde automaten pagina vind je alle koppelbare automaten en koppelmogelijkheden. Het is bij zowel frisdrankautomaten als snackautomaten mogelijk om te koppelen. 

Opties bij een Vendo automaat

Het is mogelijk om verschillende betaalsystemen te laten installeren op de Vendo Automaat. Zo kan een muntwisselaar gekoppeld worden aan de automaat, zodat het muntgeld automatisch gewisseld wordt. Daarnaast kan er een biljettenlezer op gemonteerd worden, zodat de klanten met briefgeld kunnen betalen.

De meest gekozen optie is het contactloos betaalsysteem met telemetrie. Hier zijn verschillende opties van mogelijk. Telemetrie houdt in dat de verkoop en het assortiment in de automaat getrackt wordt, zodat jij precies weet wat je verkoopt en wat bijgevuld moet worden, realtime. 

Maten van Vendo vending machines

Alle combi automaten (G-Snacks) worden verkocht met productlades van een breedte van 6, 8, 10 en 12 schappen.  In het geval van de Sandenvendo Frisdrankautomaten, gelden de maten 6 vakken breed en 9 vakken breed.

Kom de Vendo vending machines zelf bekijken in ons Experience Center

Voordat je de automaat aanschaft, is het prettig om hem eerst te bekijken. Dit is mogelijk dankzij ons Experience Center. Hier laten we je Vendo automaten graag zien. Onder het genot van een drankje demonstreren we alle ins en outs van de verkoopautomaat zodat je hem goed kent voordat je hem aanschaft. Lijkt het je fijn om een afspraak te maken hiervoor? Klik dank op de onderstaande button. 

Plan een afspraak  

 

vendo automaten in experience center