Verrassingautomaat: Een Nieuwe Wending aan Recycling

Duitsland, bekend om zijn innovatieve aanpak van recycling, omarmt een uniek concept: verrassingautomaten. Met een 'retour-automaat' verkoop je retourverpakkingen die nooit zijn opgehaald. De verpakkingen worden in bulk gekocht en door de eigenaren van de automaten verkocht als 'mystery producten' voor een vast bedrag. 

Wat is een Mystery Verkoopautomaat?

 1. Hoe Het Werkt: Eigenaren van vending machines kopen ongeclaimde retourverpakkingen in bulk op en verkopen ze als verrassingsproducten in hun automaten voor een vast bedrag.

 2. Ongeclaimde Retourverpakkingen: Deze verpakkingen zijn afkomstig van retour- en recyclingcentra en omvatten een verscheidenheid aan items, van drankflessen tot blikjes en plastic containers.

 3. Mystery Producten: Consumenten kunnen deze automaten gebruiken om verrassingsproducten te kopen zonder te weten wat er precies in de verpakking zit, vandaar de term 'mystery producten'.

 4. Milieubewustzijn: Dit concept bevordert niet alleen recycling door ongebruikte verpakkingen een nieuwe bestemming te geven, maar het draagt ook bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van duurzame praktijken.

 5. Populariteit: Deze verassingautomaten hebben snel aan populariteit gewonnen bij consumenten die op zoek zijn naar spannende en verrassende winkelervaringen.

 6. Toekomstperspectief: Met het succes in Duitsland zou deze trend zich kunnen verspreiden naar andere landen, waarbij vending machine-eigenaren innovatieve manieren vinden om ongebruikte producten nieuw leven in te blazen.

Deze nieuwe benadering van recycling biedt niet alleen een unieke winkelervaring, maar draagt ook bij aan een duurzamere toekomst door ongebruikte materialen opnieuw te benutten en afval te verminderen. 

Mystery Automaten kopen

Met onze mystery automaten breng je een unieke ervaring naar jouw klanten en verhoog je de nieuwsgierigheid naar ongekende hoogten. De meest populaire automaat om mystery pakketten buiten in te verkopen, is de Vendo SMX Outdoor. Wil je alleen binnen verkopen? Dan bevelen we je de Vendo BS8 aan. Een goedkopere variant is de refurbished trommelautomaat: Crane Shopper 2.

 • Spannende Verassingen: Laat je klanten genieten van het mysterie door hen onverwachte, spannende verrassingen te bieden.

 • Klantbetrokkenheid: Met mystery automaten betrek je je klanten op een unieke manier bij je bedrijf. Creëer buzz en opwinding rondom je merk terwijl klanten genieten van de spanning van het onbekende.

 • Verhoogde Omzet: Door klanten aan te moedigen om een kans te wagen op een mysterieus product, stimuleer je impulsaankopen en verhoog je de omzet van je vending-bedrijf.

 • Innovatief: Wees een trendsetter in je branche door als een van de eersten een mystery automaat aan te bieden. 

 • Eenvoudig te Beheren: Onze mystery automaten zijn eenvoudig te installeren en te beheren, zodat je snel van start kunt gaan en je bedrijf naar nieuwe hoogten kunt brengen.

Geïnteresseerd in een automaat of advies nodig? 

Ben je geïnteresseerd in een vending machine, maar heb je nog wat advies nodig? Neem dan contact met ons op. We geven je graag advies over welke automaat het beste bij jouw verkoopwens past. Wil je liever de automaten zelf bekijken? Dit kan bij ons in onze Experience Center! Maak hier een afspraak voor een bezichtiging bij ons op locatie. 

Boek een bezichtiging  

Automaten voor Mystery Pakketten