Automatenshop pakketten

Ben je op zoek naar meerdere automaten? Dan is een automatenshop-pakket een zeer interessante optie. In onze automatenshop-pakketten, zijn verschillende Shop-concepten die op grootte zijn ingedeeld. Hierbij houden wij rekening met drie verschillende groottes: Mini Shop, Vending Shop en XL Shop. Deze verschillende shops lichten we hieronder verder toe. De volledige brochures download je hier.

Mini Shop

De Mini Shop beschikt over in totaal 6 automaten; 2 keer de Vendo G Drink 9, hierbij komen twee Vendo G Snack 10 gekoppelde automaten (zonder betaalsystemen). Daarnaast is de Vendo G Snack Black Edition 10 deel van dit pakket, hieraan is ook een Vendo G Snack 10 gekoppeld. 

Door deze 3 gekoppelde automaten, bespaar je 9.960 euro, ten opzichte van de keuze voor nieuwe hoofdautomaten. Een mini shop kost in totaal 43.580 euro. 

De prijzen in Nederland verschillen iets ten opzichte van de prijzen in België. Dit komt door de extra transportkosten die bij een levering in België. 

Mini Shop Touch

De Mini Shop Touch beschikt over in totaal 6 automaten; 1 keer de Vendo G-Drink Touch 9, hierbij komen twee Vendo G Snack 10 design gekoppelde automaten (zonder betaalsystemen). Daarnaast is de Vendo G-Snack Touch 10 deel van dit pakket, hieraan is ook een Vendo G-Snack 10 koppelautomaat gekoppeld. 

Door deze 4 gekoppelde automaten, bespaar je 10.880 euro, ten opzichte van de keuze voor 6 nieuwe hoofdautomaten. Bij de Mini Shop Touch komt het neer op totaal 47.210 euro. 

De prijzen in Nederland verschillen iets ten opzichte van de prijzen in België. Dit komt door de extra transportkosten die bij een levering in België. 

Vending Shop

De vending Shop is een uitgebreidere variant van de Mini Shop, met 8 automaten. Hierbij is het aantal Vendo G Snack 10 Black Edition automaten gelijk, maar is er één Vendo G Drink 9 Black Edition met gekoppelde G Snack 10 aan toegevoegd. Doordat deze shop groter is, is de totaalprijs 57.920 euro. Je bespaart bij deze keuze 13.280 euro.

Vending Shop Touch

De Vending Shop is een uitgebreidere variant van de Mini Shop, met 8 automaten. Hierbij is het aantal  Vendo G-Snack Touch 10 automaten gelijk, maar is er één Vendo G Drink Touch 9 met gekoppelde 2 bijpassende G Snack 10 Design koppelautomaten aan toegevoegd. Doordat deze shop groter is,  is de totaalprijs 71.165 euro. Je bespaart bij deze keuze 16.320 euro.

XL Shop

In de XL Shop is ten opzichte van de Vending Shop een extra Vendo G Drink 9 Black Edition met bijpassende G Snack 10 Black Edition gekoppelde automaat.  De totaalprijs van deze in totaal 10 automaten is 72.550euro. Je bespaard bij deze keuze 16.600 euro.

XL Shop Touch

In de XL Shop Touch zitten 12 automaten. Er is nog een extra Vendo G Drink Touch 9 toegevoegd.  Zo kun je iedere ruimte eenvoudig vullen met de beste automaten.  De totaalprijs van deze in totaal 12 automaten is 95.120 euro. Bij deze keuze is de besparing het grootst. Namelijk wel 21.760 euro!

Automatenshop brochure voor Nederland en België

Bekijk hier de volledige brochures met alle specificaties per automaat voor Nederland en België:

Offerte aanvragen of een vraag stellen over de automatenshops

Wil je meer informatie over een van onze shop-aanbiedingen? Neem dan contact met ons op. Wil je een offerte van een van onze shops? Vul dan onderstaand formulier in: