Bedrijfskantine en sportkantine

‘Bied jouw collega’s of leden de mogelijkheid om wat lekkers te kopen, ook als de kantine gesloten is’

De automaat in de kantine zorgt er aan de ene kant voor dat er extra omzet wordt gedraaid op het moment dat er geen kantinepersoneel aanwezig is, maar zorgt ook voor wat verlichting van de werkdruk op de piekmomenten. De vending machine in de bedrijfskantine of sportkantine heeft namelijk een grote capaciteit en kan ieder moment van de dag voor extra aankopen zorgen. Juist wanneer de sporter of de collega het hard nodig heeft, maar de kantine zelf gesloten is.

Vraag een offerte aan  

Kies de ideale
automaat voor jouw kantine

Contact

Wil je ook sportartikelen of non-food producten verkopen uit de automaat. Kies dan voor een Gsnack of laat ons je adviseren.

Contact

Perfecte en eenvoudige
automaten voor de kantine

Nummer 1 in gereviseerde automaten

Nummer 1 in gereviseerde automaten

DGA Vending is sterk in de verkoop van refurbished automaten, dat doen we al vanaf 2015. We gaan, met een jong team specialisten, heel ver om een glimlach op het gezicht van onze klanten te toveren. Niet voor niets is onze interne slogan ‘Kan niet, Ken niet!’. Alleen zo kun je de nummer 1 in gereviseerde automaten worden en blijven. Daar zijn we trots op!

Refurbished, zo goed als nieuw

Refurbished, zo goed als nieuw

Alle automaten worden van top tot teen nagekeken. Alle automaten worden op minimaal 50 punten gecontroleerd en gereviseerd. Standaard krijg je er van ons een gratis muntwisselsysteem bij. Zo krijg je een complete en goed gereviseerde automaat, tegen een scherpe prijs! Toch liever nieuw? Dat kan natuurlijk ook bij DGA Vending!

Persoonlijk contact, gratis telefonische support

Persoonlijk contact, gratis telefonische support

Zijn er vragen, werkt de automaat niet helemaal naar wens? Bel ons gerust en krijg telefonische support ook nadat de garantie verlopen is. Natuurlijk gratis!

Stekkergarantie: volledig naar wens ingestelde automaat

Stekkergarantie: volledig naar wens ingestelde automaat

Wanneer de automaat geplaatst is, hoeft enkel nog de stekker ingestoken te worden en de automaat met de juiste producten gevuld te worden. Daarna kan de verkoop beginnen. Dit noemen we bij DGA Vending: stekkergarantie!

Snelle levering

Snelle levering

Wij zorgen ervoor dat we voldoende automaten en onderdelen op voorraad hebben, zo kunnen we altijd snel leveren. In uitzonderlijke gevallen staat de automaat al met één week op de stoep. Ready, set, GO!

Standaard drie maanden garantie

Standaard drie maanden garantie

Wij hebben vertrouwen in onze automaten en daarom worden de automaten standaard met drie maanden garantie geleverd. Daarna zijn we altijd telefonisch bereikbaar voor support. Extra zekerheid nodig? Vraag naar de mogelijkheden voor onze serviceovereenkomsten!

Een kleine greep uit onze geplaatste automaten

De verkoopautomaat in de kantine zorgt voor extra omzet voor de club of de personeelsvereniging. Daarnaast biedt deze vending machine in de kantine ondersteuning op drukke momenten en mogelijkheden als er geen barpersoneel aanwezig is. We hebben automaten in het assortiment voor enkel (fris)drank, maar ook automaten die zowel drankjes als snacks bieden. Al vele bedrijfskantines, voetbalkantines, hockeykantines en tenniskantines gingen je voor bij de keuze voor een vending machine van DGA Vending. 

Een verfrissend drankje na een werkdag of het sporten, ook als de kantine gesloten is!

Door het plaatsen van een automaat op de juiste locatie kun je ook wat lekkers, gezonds en/of verfrissends bieden, ook als de kantine gesloten is. Zeker voor de sportkantine zorgt dit voor extra omzet, wat ten goede komt van de club!

Op basis van 23 beoordelingen

We adviseren je graag

Weet je niet precies welke automaat de meest geschikte is voor jouw producten? Bel of mail ons gerust.

+31 24 890 13 50 info@dga-vending.com

 

Of plan online een afspraak in bij DGA Vending

Interesse in een verkoopautomaat voor jouw kantine? Neem contact op!

Wil je een afspraak met ons inplannen om de meest ideale indeling door te nemen? Natuurlijk kan dat! Vul hiernaast het contactformulier in of bel ons direct.

Bel mij terug