Perfecte en eenvoudige
automaten voor de kantine

Nummer 1 in gereviseerde automaten

Nummer 1 in gereviseerde automaten

DGA Vending is marktleider in de verkoop van refurbished automaten, dat doen we al vanaf 2015. We gaan, met een team van specialisten, heel ver om een glimlach op het gezicht van onze klanten te toveren. Niet voor niets is onze interne slogan ‘Kan nie, Ken nie’. Alleen zo kun je de nummer 1 in gereviseerde automaten worden en blijven. Daar zijn we trots op!

Refurbished, zo goed als nieuw

Refurbished, zo goed als nieuw

Alle automaten worden van top tot voetstuk nagekeken. Alle automaten worden op minimaal 50 punten gecontroleerd en gereviseerd. Standaard krijg je van ons een gratis muntwisselsysteem ingebouwd. Zo krijg je een complete en goed gereviseerde automaat, tegen een scherpe prijs! Toch liever nieuw? Ook dat bieden we je graag aan bij DGA Vending!

Persoonlijk contact, gratis telefonische support

Persoonlijk contact, gratis telefonische support

Zijn er vragen over de automaat of werkt de automaat niet helemaal naar wens? Bel ons gerust en wij geven je telefonische support, ook nadat de garantie verlopen is. Uiteraard is deze dienst geheel kosteloos!

Stekkergarantie: volledig naar wens ingestelde automaat

Stekkergarantie: volledig naar wens ingestelde automaat

Wanneer de automaat geplaatst is, hoeft enkel nog de stekker ingestoken te worden en de automaat met de juiste producten gevuld te worden. Daarna kan de verkoop beginnen. Dit noemen we bij DGA Vending 'de stekkergarantie'!

Snelle levering

Snelle levering

Wij zorgen ervoor dat we voldoende automaten en onderdelen op voorraad hebben waardoor we altijd snel leveren. In uitzonderlijke gevallen staat de automaat al met één week bij jou op de stoep. Ready, set, GO!

Standaard drie maanden garantie

Standaard drie maanden garantie

Wij hebben vertrouwen in onze automaten en daarom worden de automaten standaard met drie maanden garantie geleverd. Ook na het verlopen van die drie maanden zijn we altijd telefonisch bereikbaar voor support. Extra zekerheid nodig? Vraag naar de mogelijkheden voor een van onze serviceovereenkomsten!

Een kleine greep uit onze geplaatste automaten

Een verkoopautomaat in de kantine zorgt voor extra omzet voor de club of het bedrijf. Daarnaast biedt deze vending machine in de kantine ondersteuning op drukke momenten en mogelijkheden als er geen barpersoneel aanwezig is. We hebben automaten in het assortiment voor enkel (fris)drank, maar ook automaten die zowel drankjes als snacks bieden. Al vele bedrijfskantines, voetbalkantines, hockeykantines en tenniskantines gingen je voor bij de keuze voor een nieuwe- of refurbished vending machine van DGA Vending. 

klanten dga vending
foto uit automaat dga vending

Een verfrissend drankje na een werkdag of het sporten, ook als de kantine gesloten is!

Door het plaatsen van een frisdrankautomaat op de juiste locatie kun je ook wat lekkers, gezonds en/of verfrissends bieden, ook als de kantine gesloten is. Zeker voor de sportkantine zorgt dit voor extra omzet, wat ten goede komt van de club!

Op basis van 100+ beoordelingen

We adviseren je graag

Weet je niet precies welke automaat de meest geschikte is voor jouw producten? Bel of mail ons gerust.

+31 24 890 13 50 info@dga-vending.com

 

Of plan online een afspraak in bij DGA Vending

Interesse in een verkoopautomaat voor jouw kantine? Neem contact op!

Wil je een afspraak met ons inplannen om de meest ideale indeling door te nemen? Natuurlijk kan dat! Vul hiernaast het contactformulier in of bel ons direct.