Inhoud servicepakket

Ticketsysteem

Via onze supportpagina kun je eenvoudig een supportverzoek indienen. Je kunt hier afbeeldingen of video’s aan
toevoegen om het probleem zo duidelijk mogelijk te laten zien. Onze supportmedewerkers pakken jouw verzoek
graag op en helpen je met de juiste oplossing.

Chatbot

Onze chatbot kan je helpen met veel gestelde vragen. Hij helpt je met een video, een link naar het supportformulier of stuurt je naar de pagina om direct onderdelen te bestellen.

Kosten monteur
De kosten van de monteur starten zodra de monteur de opdracht start en stoppen zodra hij klaar is. Dit wordt via een systeem automatisch bijgehouden.

Binnen ons servicegebied hebben wij een aantal monteurs beschikbaar. Die komen graag langs voor defecten of storingen die je niet zelf kunt verhelpen. Ze zijn op alles voorbereid en kunnen bijna alle problemen snel oplossen. Heel Nederland valt onder het servicegebied.

Kosten per kilometer 

De kosten per kilometer worden berekend vanaf onze vestiging tot aan de locatie van de automaat.

Toegang tot DGA Academy
In onze DGA Academy vind je verschillende video’s daarin kun je alles over jouw automaat vinden. Ook kun je online je ticketstatus inzien en eenvoudig terugvinden.

Telefonische support

Je kunt ook telefonisch contact zoeken met onze supportafdeling. Je supportverzoek wordt dan in behandeling genomen en als ticket toegevoegd. Dit is niet sneller dan zelf een ticket indienen via het supportformulier.

Korting op opdracht
De korting die bij jouw pakket hoort wordt altijd berekent over het volledige bestelbedrag. Dit houdt in dat zowel de monteurskosten, kilometerkosten als de kosten voor de benodigde onderdelen goedkoper worden.

Prioriteit bij storingen
Jouw automaat moet natuurlijk zo snel mogelijk weer functioneren. Dankzij prioriteit wordt jouw verzoek altijd naar voren geschoven in de planning. Hierdoor werkt jouw automaat altijd snel weer naar behoren.

Jaarlijkse onderhoudsbeurt
Een automaat heeft veel bewegende onderdelen. Om ervoor te zorgen dat deze op tijd worden vervangen, zorgen wij voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt. Hierdoor kunnen storingen worden voorkomen.

Beschikbaarheid per locatie

De bronzen servicepakketten zijn altijd kosteloos inbegrepen. Voor het servicepakket zilver en goud geldt dat het voor heel Nederland beschikbaar is en voor België en Duitsland tot de volgende locaties:

Servicegebied DGA Vending

Overzicht van de servicepakketten

Wil je alle info over de servicepakketten nog even downloaden om op een later moment rustig te bekijken? Download dan de brochure van alle servicepakketten. 

Geïnteresseerd in een servicepakket?

Ben je geïnteresseerd in een servicepakket en wil je een van onze collega's spreken voor meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in. Het bronzen pakket is altijd gratis inbegrepen.  Let wel op: de gouden pakketten zijn enkel bij een nieuwe automaat mogelijk.


Gaat het om meerdere verschillende automaten? Geef dan per soort automaat even tussen haakjes '()' het aantal aan a.u.b.