Refurbished Indoor Non-Food automaten

Refurbished Indoor Trommelautomaten

Nieuwe Indoor Non-Food automaten

Nieuwe Koppelautomaten

Nieuwe Outdoor Automaten

Wat zijn voordelen van een non-food automaat

Het voordeel van een non-food verkoopautomaat is veelzijdigheid en het biedt voordelen voor zowel klanten als exploitanten. Een divers productaanbod is mogelijk, het verkopen gaat gemakkelijk en het kan zelfs de arbeidsveiligheid bij bedrijven verhogen. 

Divers productaanbod dankzij de non-food automaat

Non-food verkoopautomaten stellen exploitanten in staat om een divers productaanbod aan te bieden, variërend van snacks en dranken tot verse producten en non-food items zoals cosmetica, tijdschriften en elektronica. Dit brede scala aan producten vergroot niet alleen de verkoopmogelijkheden, maar kan ook leiden tot een groter klantenbestand en een verhoogde omzet.

Gemakkelijk non-food producten verkopen in een non-food automaat

Voor klanten bieden non-food verkoopautomaten gemak en toegankelijkheid, vooral op locaties waar traditionele winkels niet beschikbaar zijn of buiten openingstijden. Klanten kunnen eenvoudig en snel hun benodigdheden verkrijgen zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over beperkte openingstijden.

Verhoog de arbeidsveiligheid met een non-food automaat

Op de werkvloer dragen non-food automaten bij aan maximale arbeidsveiligheid doordat medewerkers gemakkelijk toegang hebben tot benodigdheden zonder de werkplek te verlaten. Dit verhoogt de efficiëntie en zorgt voor een veiligere werkomgeving.

Door deze voordelen te combineren, bieden non-food verkoopautomaten een win-win situatie voor zowel exploitanten als klanten, waarbij diversiteit, gemak en veiligheid centraal staan.

Passief inkomen genereren dankzij een non-food automaat

Doordat de non-food automaat de producten zelf verkoopt, zorgt dit in principe dus voor passief inkomen voor de vending operator. Doordat de automaat zo nu en dan bijgevuld moet worden is het niet 100% passief inkomen, maar de grootste deel van de tijd doet de automaat zijn werk, zonder hiernaar om te hoeven kijken.

Outdoor non-food automaten

Wil je 24/7 non-food verkopen door middel van een vending machine? Dan is een outdoor non-food automaat een perfect alternatief. Waar de indoor varianten vaker in de verkoop belemmerd worden door openingstijden van de locatie waar hij is opgesteld, is dat bij een outdoor automaat niet het geval. Deze automaat zorgt ervoor dat jouw non-food producten altijd beschikbaar zijn voor verkoop. Het grote verschil tussen een indoor en outdoor automaat zit hem vooral in het feit dat hij beter bestemd is tegen vandalisme en slechte weersomstandigheden. Daarnaast is de outdoor non-food automaat waterdicht.

Refurbished non-food vending machine

Ben je op zoek naar een vending machine voor het verkopen van non-food, zoals cosmetica, elektronica of veiligheidsproducten, maar vind je nieuwe automaten te duur? Dan is een refubished automaat een perfect alternatief. DGA Vending is specialist in het reviseren van gebruikte verkoopautomaten. Dit zorgt ervoor dat de automaten in een zo goed als nieuwstaat gebracht worden, maar dat de prijs toch laag blijft ten opzicht van de nieuwe varianten. Dit kan soms zelfs drie keer voordeliger zijn.

Non-Food verkoopautomaten in Oostenrijk

Wil je een vending machines opstellen in Wenen, Salzburg of Graz? Dit is bij DGA Vending mogelijk, want wij leveren ook in Oostenrijk. Hier is deze hype ook aan het uitgroeien tot  landelijke trend en worden er veel veding machine in Oostenrijk opgesteld.

Kom de Automaat zelf bekijken in ons Experience Center

Voordat je de vending machine aanschaft, is het prettig om hem eerst te bekijken. Dit is mogelijk dankzij ons Experience Center. Hier laten we je vending machine graag zien. Onder het genot van een drankje demonstreren we alle ins en outs van de verkoopautomaat zodat je hem goed kent voordat je hem aanschaft. Lijkt het je fijn om de automaten eens te komen bekijken? Klik dan op de onderstaande button om een afspraak te maken. 

Boek een bezichtiging  

non-food automaten kopen