Scholen en universiteiten

‘Bied studenten de energie die ze nodig hebben, op ieder moment van de dag’

Op bijna iedere school staan meerdere vending machines om studenten wat lekkers te bieden op ieder moment van de dag. Bij DGA Vending zien we steeds meer scholen die kiezen voor de aanschaf van een (extra) combi-automaat, snoepautomaat of frisdrankautomaat, om deze bijvoorbeeld te vullen met een gezond assortiment drankjes en tussendoortjes.

Vraag een offerte aan  

Perfecte en eenvoudige
automaten voor scholen en univsersiteiten

Nummer 1 in gereviseerde automaten

Nummer 1 in gereviseerde automaten

DGA Vending is sterk in de verkoop van refurbished automaten, dat doen we al vanaf 2015. We gaan, met een jong team specialisten, heel ver om een glimlach op het gezicht van onze klanten te toveren. Niet voor niets is onze interne slogan ‘Kan niet, Ken niet!’. Alleen zo kun je de nummer 1 in gereviseerde automaten worden en blijven. Daar zijn we trots op!

Refurbished, zo goed als nieuw

Refurbished, zo goed als nieuw

Alle automaten worden van top tot teen nagekeken. Alle automaten worden op minimaal 50 punten gecontroleerd en gereviseerd. Standaard krijg je er van ons een gratis muntwisselsysteem bij. Zo krijg je een complete en goed gereviseerde automaat, tegen een scherpe prijs! Toch liever nieuw? Dat kan natuurlijk ook bij DGA Vending!

Persoonlijk contact, gratis telefonische support

Persoonlijk contact, gratis telefonische support

Zijn er vragen, werkt de automaat niet helemaal naar wens? Bel ons gerust en krijg telefonische support ook nadat de garantie verlopen is. Natuurlijk gratis!

Stekkergarantie: volledig naar wens ingestelde automaat

Stekkergarantie: volledig naar wens ingestelde automaat

Wanneer de automaat geplaatst is, hoeft enkel nog de stekker ingestoken te worden en de automaat met de juiste producten gevuld te worden. Daarna kan de verkoop beginnen. Dit noemen we bij DGA Vending: stekkergarantie!

Snelle levering

Snelle levering

Wij zorgen ervoor dat we voldoende automaten en onderdelen op voorraad hebben, zo kunnen we altijd snel leveren. In uitzonderlijke gevallen staat de automaat al met één week op de stoep. Ready, set, GO!

Standaard drie maanden garantie

Standaard drie maanden garantie

Wij hebben vertrouwen in onze automaten en daarom worden de automaten standaard met drie maanden garantie geleverd. Daarna zijn we altijd telefonisch bereikbaar voor support. Extra zekerheid nodig? Vraag naar de mogelijkheden voor onze serviceovereenkomsten!

Een kleine greep uit onze geplaatste automaten

Op verschillende scholen en universiteiten vind je al een vending machine van DGA Vending, maar ook in studentenhuizen staan veel van onze vending machines. Leuk detail: Zo is zelfs het idee voor DGA Vending ontstaan.

Wij bieden onze studenten graag een verfrissend drankje of snack aan

Aan het eind van de dag nog een interessante, maar lastige les of college volgen kan ervoor zorgen dat je niet alle informatie meer op kunt slaan. Door nog wat energie binnen te krijgen uit een drankje of snack van onze vending machines kun je er aan het eind van de dag nog even tegenaan!

Op basis van 23 beoordelingen

We adviseren je graag

Weet je niet precies welke automaat de meest geschikte is voor jouw producten? Bel of mail ons gerust.

+31 24 890 13 50 info@dga-vending.com

 

Of plan online een afspraak in bij DGA Vending

Interesse in een automaat? Neem contact op!

We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken, daarom helpen we graag bij het maken van de juiste keuze, zodat je super tevreden bent over jouw vending machine op school. Vul hiernaast het formulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

Bel mij terug