Direct Leverbaar

Refurbished Snackautomaten

Nieuwe Snackautomaten

Gekoppelde Snackautomaten

Nieuwe Outdoor Snackautomaten

Refurbished snackautomaat

Als je kiest voor een refurbished snackautomaat van DGA Vending, dan zorgen wij ervoor dat deze er zo goed als nieuw uit ziet. Refurbished houdt bij ons in dat we de automaat van top tot teen controleren aan de hand van een uitgebreide checklist. Ook maken we de automaat volledig schoon en spuiten we deze, indien nodig, weer mooi zwart. Zo weten we zeker dat je een vending machine krijgt waar je nog jaren plezier van zult hebben. Standaard krijgt iedere tweedehands automaat drie maanden volledige garantie.

Nieuwe snackautomaat

Kies je toch liever voor een nieuwe snackautomaat, ook dan ben je bij DGA Vending aan het juiste adres. We hebben diverse nieuwe snackautomaten in ons assortiment, op deze automaten krijg je twee jaar garantie op alle onderdelen. Dit zorgt dus voor extra zekerheid, ten opzicht van de refurbished varianten. Deze automaten zijn ideaal om mars, snickers en chips in te verkopen. Ook zijn Amerikaanse snacks enorm in trek bij jongeren!

Snackautomaat voor buitenlocaties

Het buiten opstellen van een snackautomaat kan een grote kans zijn. Veel buitenlocaties zijn namelijk drukbezocht en dit betekent een hoge verkoopkans. Als je het assortiment dan ook nog afstemt op de lokale behoefte, kan een outdoor snackautomaat grootste resultaten boeken. Voorbeelden zijn de Vendo G Snack Black Edition 10 Outdoor en de Vendo G Snack Black Edition 6.  Het is ook mogelijk om een extra automaat aan de hoofdautomaat te koppelen (de zogeheten hoofd-koppel combinaties). Dit kan middels de G Snack Koppelautomaat Outdoor 10

Snackautomaten in Vending Shops

Vending Shops zijn winkels die enkel uit vending machines bestaan. Hierin is een snackautomaat een uitgelezen kans. In zo'n vending shop wordt dan per automaat een bepaald type assortiment aangeboden bijvoorbeeld: een snackautomaat, een drankautomaat  en een non-food automaat (voor elektronica bijvoorbeeld).  Wil je meer weten over vending shops? Lees dan dit artikel, over hoe vending shops invloed hebben op het personeelstekort.  

Startpakketten voor een automatenshop

Wij hebben verschillende startpakketten samengesteld voor een vending shop. Omdat er in Nederland een verbod geldt op ID-controle op een vending machine en in België dit wel mag, zijn er voor deze twee landen aparte pakketten. Deze zijn hieronder te bekijken:

Betaalmogelijkheid met app

We kunnen alle snackautomaten voorzien van een muntwisselaar, zodat jouw klanten niet per sé met gepast muntgeld hoeven te betalen. Daarnaast kun je de snackautomaat uitrusten met het contactloos betaalsysteem inclusief telemetrie. Door telemetrie kun je middels een app de snackautomaat op afstand uitlezen en zo zien wat de huidige voorraad is, wat de gedraaide omzet is in een periode, maar ook of er bepaalde storingen zijn aan de automaat. Je kunt zelfs instellen dat je een melding krijgt als de voorraad onder een bepaald niveau komt of wanneer de snackautomaat een storing krijgt.

Snackautomaat voor gezonde snack

Na aanschaf van de snackautomaat gaan we direct voor je aan de slag. De indeling van de automaat is afhankelijk van jouw assortiment, als dat is vastgelegd kunnen wij samen gaan kijken naar de optimale indeling voor jouw snackautomaat. Je kunt dus voor kiezen om een standaard assortiment te gaan voeren, maar we zien bijvoorbeeld steeds vaker de verkoopautomaat voor gezonde snacks voorbij komen. Het assortiment bestaat dan bijvoorbeeld uit diverse snackgroenten, mueslirepen, proteïnebars, shakes en/of smoothies. Door de koeling in de automaten kunnen de producten lekker koel geserveerd worden en blijven ze langer vers.

Kom de snackautomaat zelf bekijken in ons Experience Center

Voordat je een snackautomaat aanschaft, is het prettig om hem eerst te bekijken. Dit is mogelijk dankzij ons Experience Center. Hier laten we je de snackautomaten graag zien. Onder het genot van een drankje demonstreren we alle ins en outs van de verkoopautomaten zodat je hem goed kent voordat je hem aanschaft. Klik op de onderstaande button om een afspraak in te plannen voor een bezichtiging. 

Plan een afspraak  

 

levensmiddelenautomaat in experience center