Snackautomaat

Een snackautomaat is ideaal voor op scholen, sportclubs en in bedrijfspanden. Gebruikers kunnen binnen een minuut een tussendoortje uit het automaat halen, zonder dat u daar werk aan hebt. Al onze automaten zijn eenvoudig in gebruik en gaan jaren mee. De keuze voor de invulling van het automaat is helemaal aan u. Gaat u voor koek en snoep of kiest u voor gezonde snacks zoals snoeptomaatjes of komkommertjes?

Bekijk aanbod

Vendo SVE 710 (1)Vendo SVE 810 (1)Vendo VDI 217

Automaat voor gezonde snack

Voor onze snackautomaten gebruiken we de ‘Vendo G Snack’. We kunnen het automaat helemaal naar uw wens bouwen. Wilt u bijvoorbeeld een koeling om gezond fruit koel te houden of mogen de producten niet te hard vallen? Dat kunnen we voor u regelen! Al onze automaten zijn refurbished, wat inhoud dat ze eerder zijn gebruikt. Wij maken alle automaten weer als nieuw en ze gaan weer jaren mee. Om de finishing touch aan het automaat te geven, kunnen we prachtige stickers meeleveren.

Betaalmogelijkheden snackautomaat

Al onze automaten zijn standaard uitgerust met een muntlezer en geldwisselaar. Maar tegenwoordig betalen veel klanten contactloos of met briefgeld. Ook deze opties kunnen we inbouwen. Bespreek deze mogelijkheden met ons, zodat we hier rekening mee kunnen houden bij het instellen van uw automaat.

Garantie op (gezonde) snackautomaat

We verzekeren u van een goed product en daarom geven we u standaard drie maanden garantie. Doet er zich na die tijd een storing voor of is er een ander defect? Dan staat een van onze monteurs voor u klaar om dit te verhelpen.

Snackautomaat bestellen of op zoek naar een ander automaat?

Wilt u een graag een snackautomaat? Neem dan contact met ons op en we geven u vrijblijvend meer informatie. Ook voor veel andere producten kunnen we automaten leveren, bijna alles is mogelijk! Zo hebben we al eerder bijvoorbeeld parfumautomaten, eierautomaten en melkautomaten opgeleverd. We horen graag uw wens!

Contact opnemen