Refurbished Indoor Snackautomaten

Refurbished Indoor Frisdrankautomaten

Refurbished Indoor Trommelautomaten

De betekenis van refurbished bij DGA Vending

Het verschil tussen een tweedehands- en een refurbished product is dat er aan een tweedehands product niks is gedaan tussen de oude eigenaar en de verkoop aan de nieuwe eigenaar. Refurbished bij DGA Vending betekent dat alle tweedehands automaten volledig worden nagekeken met een uitgebreide checklist, grondig worden gereinigd en opgeknapt. Zo zijn wij er zeker van dat je een perfect werkende automaat ontvangt, waar je jaren plezier van hebt. Alle refurbished automaten krijgen van ons tevens standaard een gratis muntwisselaar, zodat je direct kunt beginnen met de verkoop van jouw producten. Ook bieden wij geheel kosteloos drie maanden garantie op de refurbished automaat.

Tweedehands verkoopautomaat op maat

DGA Vending zorgt voor een volledig functionerende verkoopautomaat en dat jouw producten perfect in de automaat passen. Als we de automaat komen leveren hoef je dus nog enkel de producten zelf bij te vullen en de stekker in het stopcontact te steken. De automaten van DGA Vending zijn dus niet alleen scherp geprijsd, maar kosten je ook nog eens weinig tijd. Op deze manier verkorten we de terugverdientijd voor onze klanten. Voor bijna alle producten kunnen we een automaat naar wens indelen, neem voor professioneel advies gerust contact met ons op.

Tweedehands automaten zijn populair

Streekproducten kopen is super populair. De verkoopautomaat sluit hier perfect op aan. Vaak heb je niet de ruimte, mogelijkheid en tijd om hiervoor een winkel te openen, maar heb je wel de lekkerste producten uit de regio om te verkopen. De refurbished automaat biedt hiervoor dé oplossing. Je hebt slechts een klein vloeroppervlak nodig, geen (extra) personeel en weinig vrije tijd. Je wordt zelden gestoord tijdens de dagelijkse werkzaamheden, omdat klanten nu hun lekkerste producten uit de automaat kunnen kopen en niet meer aan de deur hoeven te komen.

De nieuwste betaaltechnieken op de verkoopautomaat

Rust je jouw verkoopautomaat uit met een contactloos betaalsysteem, dan kunnen klanten met hun pinpas of mobiele telefoon betalen. Daar komt bij dat door telemetrie de automaat, middels een app, eenvoudig uit te lezen is. Zo hoef je niet fysiek bij de automaat te controleren wat de voorraad is, maar kun je dit eenvoudig op afstand doen. Daarnaast kun je de omzet uitlezen en zien of er bepaalde storingen zijn. Natuurlijk is het ook mogelijk om de automaat te voorzien van een muntwisselaar of biljetlezer, voor de klanten die graag nog met contant geld betalen.

Kom de Automaat zelf bekijken in ons Experience Center

Voordat je de vending machine aanschaft, is het prettig om hem eerst te bekijken. Dit is mogelijk dankzij ons Experience Center. Hier laten we je vending machine graag zien. Onder het genot van een drankje demonstreren we alle ins en outs van de verkoopautomaat zodat je hem goed kent voordat je hem aanschaft. Lijkt het je fijn om de automaten eens te komen bekijken? Klik dan op de onderstaande button om een afspraak te maken. 

Boek een bezichtiging  

Frisdrankautomaat kopen