De betekenis van refurbished bij DGA Vending

Het verschil tussen een tweedehands- en een refurbished product is dat er aan een tweedehands product niks is gedaan tussen de oude eigenaar en de verkoop aan de nieuwe eigenaar. Refurbished bij DGA Vending betekent dat alle tweedehands automaten volledig worden nagekeken, grondig worden gereinigd en opgeknapt. Zo zijn wij er zeker van dat je een perfect werkende automaat ontvangt, waar je jaren plezier van hebt. Alle refurbished automaten krijgen van ons tevens standaard een gratis muntwisselaar, zodat je direct kunt beginnen met de verkoop van jouw producten. Net als drie maanden garantie, ook standaard bij levering van een refurbished automaat. Zo kun je zorgeloos starten met de verkoop.

Tweedehands verkoopautomaat op maat

DGA Vending zorgt voor een uitstekend werkende techniek en we zorgen er zelfs voor dat jouw producten perfect in de automaat passen. Als we de automaat komen leveren hoef je dus nog enkel de producten zelf bij te vullen. De automaten van DGA Vending zijn dus niet alleen scherp geprijsd, maar kosten je ook nog eens weinig tijd. Op deze manier verkorten we de terugverdientijd voor onze klanten. Voor bijna alle producten kunnen we een automaat naar wens indelen, daag ons gerust uit!

Tweedehands automaten zijn populair

Streekproducten kopen is super populair. De verkoopautomaat sluit hier perfect op aan. Vaak heb je niet de ruimte, mogelijkheid en tijd om hiervoor een winkel te openen, maar heb je wel de lekkerste producten uit de regio! De refurbished automaat biedt de oplossing. Je hebt slechts een klein vloeroppervlak nodig, geen (extra) personeel en weinig vrije tijd. Je wordt zelden gestoord tijdens de dagelijkse werkzaamheden, omdat klanten nu hun lekkerste producten uit de automaat kunnen kopen en niet meer aan de deur hoeven te komen.

De nieuwste betaaltechnieken op de verkoopautomaat

Rust je jouw verkoopautomaat uit met een contactloos betaalsysteem, dan hoeven klanten niet eens contant geld mee te nemen, maar kunnen ze eenvoudig met pas of telefoon betalen. Daar komt bij dat door telemetrie de automaat, middels een app, eenvoudig uit te lezen is. Zo hoef je niet fysiek bij de automaat te controleren wat de voorraad is, maar kun je dit eenvoudig op afstand doen. Daarnaast kun je de omzet uitlezen en zien of er bepaalde storingen zijn.

Wil je nog even sparren over de mogelijkheden van een tweedehands automaat of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bel mij terug