Tweedehands snoepautomaat 

Hoewel de automaat niet nieuw is, gebruiken wij liever de term refurbished snoepautomaat dan dat we tweedehands snoepautomaat zeggen. Dat komt, omdat wij de automaten volledig reviseren in onze werkplaats, zodat ze nauwelijks van nieuw te onderscheiden zijn. Zo kun je na aanschaf van de automaat direct aan de slag met de verkoop van het snoepgoed of snacks. Meer over dit verschil lees je hier
Een snoepautomaat is wenselijk op bijna iedere locatie. Niet overal is het ‘standaard’ snoepgoed gewenst, maar daarvoor zijn tal van verantwoordelijke (suikervrije) alternatieven te bedenken. Door een eenvoudige indeling van de automaat, kun je gemakkelijk voor iedere doelgroep het gewenste assortiment voeren. Dit zorgt ervoor dat de snoepautomaat altijd een slimme investering is.

De juiste betaalmogelijkheden op een tweedehands snoepautomaat

Het is mogelijk om onze refurbished snoepautomaten uit rusten met een muntwisselsysteem, maar is optioneel ook het contactloos betaalsysteem mogelijk. Deze bouwen wij in, installeren we en zorgen ervoor dat deze werkt als de automaat wordt geleverd. Zo kun je direct beginnen met de verkoop van jouw producten. Een mooie optie bij het contactloos betaalsysteem is dat deze uitgerust kan worden met telemetrie. Hierdoor kun je ook op afstand de voorraad en omzet uitlezen. Zo weet je door de webapp al op afstand welke producten bijgevuld moeten gaan worden. Gemakkelijk, eenvoudig en handig!

Het juiste assortiment in jouw tweedehands snoepautomaat

We hebben zelf voor onze Full Vending Service vele automaten in het land staan. Deze automaten zijn ook (deels) gevuld met snacks en/of snoepgoed. We helpen je dus graag bij het kiezen van het juiste assortiment. Daarnaast zorgen we ervoor dat de automaat volledig wordt afgestemd op dit assortiment. Dit betekent dat de capaciteit van de snoepautomaat volledig wordt benut en dat de prijzen alvast ingesteld kunnen worden. Wil je naderhand het assortiment wijzigen, dan is dit middels onze meegeleverde Quick Start Guide en handleiding eenvoudig zelf te realiseren. Zo is het assortiment altijd up-to-date en perfect afgestemd op jouw doelgroep.

Wil je nog even sparren over de mogelijkheden van een snoepautomaat of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Ook geschikt voor

Bel mij terug