Tweedehands snoepautomaat 

Bij DGA Vending gebruiken we liever de term refurbished snoepautomaat dan 'tweedehands snoepautomaat'. Dat komt omdat wij de automaten volledig reviseren in onze werkplaats, wat bij tweedehands snoepautomaten niet gebeurt. Meer over dit verschil lees je hier
Een snoepautomaat is wenselijk op vrijwel iedere locatie. Niet overal is het ‘standaard’ snoepgoed gewenst, maar daarvoor zijn tal van verantwoordelijke (suikervrije) alternatieven te bedenken. Door een eenvoudige indeling van de automaat, kun je gemakkelijk voor iedere doelgroep het gewenste assortiment voeren. Dit zorgt ervoor dat de snoepautomaat altijd een slimme investering is.

De juiste betaalmogelijkheden op een tweedehands snoepautomaat

Het is mogelijk om onze refurbished snoepautomaten uit rusten met een muntwisselsysteem, maar wij adviseren om ook een contactloos betaalsysteem te installeren. Als je hiervoor kiest bouwen wij deze voor je in, en zo zorg jij ervoor dat jouw klanten ook met een pinpas of mobiele telefoon kunnen betalen. Een mooie optie bij het contactloos betaalsysteem is dat deze uitgerust kan worden met telemetrie. Hierdoor kun je ook op afstand de voorraad en omzet uitlezen. Zo weet je middels de (web)app al op afstand welke producten bijgevuld moeten gaan worden. Gemakkelijk, eenvoudig en handig!

Het juiste assortiment in jouw tweedehands snoepautomaat

We hebben zelf voor onze Full Vending Service vele automaten in het land staan. Deze automaten zijn ook (deels) gevuld met snacks en/of snoepgoed. We helpen je dus graag bij het kiezen van het juiste assortiment. Daarnaast zorgen we ervoor dat de automaat volledig wordt afgestemd op dit assortiment. Dit betekent dat de capaciteit van de snoepautomaat volledig wordt benut en dat de prijzen alvast ingesteld kunnen worden. Wil je naderhand het assortiment wijzigen, dan is dit middels onze meegeleverde 'Quick Start Guide' en handleiding eenvoudig zelf te realiseren. Zo is het assortiment altijd up-to-date en perfect afgestemd op jouw doelgroep.

Wil je professioneel advies van een van onze medewerkers over de mogelijkheden van een tweedehands snoepautomaat? Neem dan contact met ons op.

Bel mij terug