Direct Leverbaar

Nieuwe Indoor Snackautomaten

Nieuwe indoor Frisdrankautomaten

Diepvriesautomaten

Nieuwe Koppelautomaten

Nieuwe Outdoor Automaten

Voordelen van een verkoopautomaat leasen

Het grote voordeel van het leasen van een automaat is dat het geld dat je in één keer zou moeten investeren bij een aankoop, nu gefaseerd betaald. Zo behoudt je liquiditeit en kun je sneller een tweede, derde of zelfs vierde automaat aanschaffen, mocht je dit willen. Dit wordt door meerdere van onze klanten gedaan, om zo bijvoorbeeld een automatenshop te starten. Dit is een winkel met alleen automaten, zonder personeel. Een dergelijk type winkel is momenteel in grote opkomst, onder andere Gate 24/7 op Schiphol Airport is hier een mooi voorbeeld van.

Kan ik een vending machine leasen?

Aan de hand van deze vragen kun je bepalen of je in aanmerking komt voor het leasen van een vending machine.

Kun je op alle vragen ‘ja’ antwoorden, dan kom je in aanmerking. Zit er één keer ‘nee’ tussen? Dan is de kans nihil dat je een vending machine kunt leasen:

  • Is jouw bedrijf langer dan 2 jaar actief?
  • Ben je of is jouw bedrijf kredietwaardig? Dit houdt in dat er gegarandeerd kan worden dat de afbetaling van de automaat gedaan kan worden. (Dit geldt eigenlijk alleen voor bedrijven die minimaal 2 jaar actief zijn).

Leasingtermijnen bij vending machines

Het is enkel mogelijk om nieuwe vending machines te leasen. Het leasen van een nieuwe automaat kan door middel van de volgende looptijden; 24 maanden, 36 maanden, 48 maanden, 54 maanden en 60 maanden. Het voordeel van 24 maanden is dat het rentepercentage bij de leasing lager, maar je minder tijd hebt om hem af te betalen. In het geval van 60 maanden is dit precies andersom: je hebt meer tijd om het af te betalen, maar het rentepercentage gaat wél weer omhoog. De exacte rentepercentages hangen af van de totaalprijs van de verkoopautomaat. Wat de exacte kosten zijn, kunt u het beste aan ons vragen via het contactformulier.

Ik heb een bedrijf dat minder dan 2 jaar actief is, is leasing mogelijk?

Ben je minder dan 2 jaar actief met je bedrijf en wil je een verkoopautomaat leasen, dan is dit alleen mogelijk als er een garantsteller voor jouw leasing beschikbaar is, die kredietwaardig is. Dit is in het gunstigste geval een commerciële partij. Heb je geen onderpand/garantsteller, dan is leasing in bijna alle gevallen niet mogelijk.

Wat wij van je vragen bij een leasing

Wij hebben, nadat de hierboven genoemde garantie voor kredietwaardigheid door middel van de onafhankelijke kredietwaardigheidscheck afgerond is, een aantal zaken van je nodig voordat we de leasing kunnen starten. Dit zijn een foto van een document van bedrijfsregistratie, het factuuradres en de termijnen waarin de leasing afbetaald moet gaan worden. Deze periode varieert tussen de 24 en 60 maanden. Dit kan in een later moment ook gedeeld worden, maar idealiter zo vroeg mogelijk om het proces te versnellen. 

Kom zelf een automaat bekijken

In ons Experience Center laten we al onze vending machines graag aan je zien. We demonstreren de werking van de automaten onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Zo kun je voordat je een automaat leaset goed bepalen welke het beste bij jouw wensen past. Klik op onderstaande knop om een afspraak te maken in ons Experience Center. 

Plan een afspraak  

 

automaten leasing