Nieuwe Indoor Snackautomaten

Nieuwe indoor Frisdrankautomaten

Diepvriesautomaten

Nieuwe Koppelautomaten

Nieuwe Outdoor Automaten

Voordelen van een verkoopautomaat leasen

Het grote voordeel van het leasen van een automaat is dat het geld dat je in één keer zou moeten investeren bij een aankoop, nu gefaseerd betaald. Zo behoudt je liquiditeit en kun je sneller een tweede, derde of zelfs vierde automaat aanschaffen, mocht je dit willen. Dit wordt door meerdere van onze klanten gedaan, om zo bijvoorbeeld een automatenshop te starten. Dit is een winkel met alleen automaten, zonder personeel. Een dergelijk type winkel is momenteel in grote opkomst, onder andere Gate 24/7 op Schiphol Airport is hier een mooi voorbeeld van.

Leasingtermijnen bij vending machines

Het is enkel mogelijk om nieuwe vending machines te leasen. Het leasen van een nieuwe automaat kan door middel van de volgende looptijden; 24 maanden, 36 maanden, 48 maanden, 54 maanden en 60 maanden. Het voordeel van 24 maanden is dat het rentepercentage bij de leasing lager, maar je minder tijd hebt om hem af te betalen. In het geval van 60 maanden is dit precies andersom: je hebt meer tijd om het af te betalen, maar het rentepercentage gaat wél weer omhoog. De exacte rentepercentages hangen af van de totaalprijs van de verkoopautomaat.  Wat de exacte kosten zijn, kunt u het beste aan ons vragen via het contactformulier

Kan ik een vending machine leasen?

Als je een automaat wilt leasen, is dit pas mogelijk als je kredietwaardig bent. Dit houdt in dat jij of jouw bedrijf moet aan kunnen tonen dat de afbetaling van de verkoopautomaat gaat lukken. De kredietwaardigheid wordt getest door middel van een kredietwaardigheidscheck door onze leasing partner.

Kom zelf een automaat bekijken

In ons Experience Center laten we al onze vending machines graag aan je zien. We demonstreren de werking van de automaten onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Zo kun je voordat je een automaat leaset goed bepalen welke het beste bij jouw wensen past. Klik op onderstaande knop om een afspraak te maken in ons Experience Center. 

Plan een afspraak  

 

levensmiddelenautomaat in experience center

Bel mij terug