Goed boeren met de boerderijautomaat

De boerderijautomaat is in te richten voor allerlei verse producten, zo zijn de aardbeienautomaat, eierautomaat, aspergeautomaat, melkautomaat en kersenautomaat al aardig ingeburgerd, maar zien we ook dat de kaasautomaat en vleesautomaat steeds meer aan populariteit winnen. Dat de boerderijautomaat steeds populairder wordt in allerlei soorten en maten, is niet voor niks. Het is simpelweg goed boeren met deze automaat voor de boer en teler!
Zo zien we dat steeds meer klanten kiezen voor uitbreiding van hun boerderijautomaten en een extra boerderijautomaat aanschaffen. De eerste automaat blijkt na een seizoen zo’n succes te zijn, dat de koop van een tweede boerderijautomaat een logische stap blijkt. In veel gevallen wordt de nieuwe automaat ingezet voor de verkoop van dezelfde producten, maar ook regelmatig voor uitbreiding van het productassortiment.

Welke boerderijautomaat kies je?

Het kiezen van de juiste automaat kan, zeker bij de eerste automaat, redelijk lastig zijn. Kies je voor een trommelautomaat of is de spiraalautomaat toch de betere keuze? Ook de overweging van nieuw of refurbished is belangrijk, beide hebben voordelen en nadelen. Hier geven onze medewerkers dan ook graag professioneel advies over, neem hiervoor gerust contact met ons op. 

Betalen bij de automaat

We kunnen een muntwisselaar bij alle refurbished vending machines  en nieuwe vending machines leveren, waardoor de klant altijd met muntgeld kan betalen. Bijna iedere klant kiest daarnaast ook voor een contactloos betaalsysteem met telemetrie, zodat klanten ook eenvoudig met pinpas of mobiele telefoon kunnen betalen. Houd je pas of mobiele telefoon voor het systeem, het bedrag wordt afgeschreven en het gewenste product kan worden uitgenomen. Met de keuze voor het contactloos betaalsysteem is telemetrie mogelijk, waardoor je middels een app op afstand kunt uitlezen wat de voorraad is en welke omzet er met de automaat is gedraaid. Zo weet je dus op afstand of de automaat bijgevuld moet gaan worden, maar ook of de automaat nog naar behoren draait.

Kom de Automaat zelf bekijken in ons Experience Center

Voordat je de vending machine aanschaft, is het prettig om hem eerst te bekijken. Dit is mogelijk dankzij ons Experience Center. Hier laten we je vending machine graag zien. Onder het genot van een drankje demonstreren we alle ins en outs van de verkoopautomaat zodat je hem goed kent voordat je hem aanschaft. Lijkt het je fijn om de automaten eens te komen bekijken? Klik dan op de onderstaande button om een afspraak te maken. 

Boek een bezichtiging  

boerderijautomaat kopen