DGA Klantverhalen: Eiche Eierautomaat

Onze productieleider Thijs is bij een aantal klanten op bezoek geweest, om te kijken hoe de automaat, service en het contact ervaren. Na Julian Thorn was de eierautomaat van familie Eiche uit Bocholt in Duitsland aan de beurt. Deze automaat valt al direct op omdat er een mooi houten huis omheen gebouwd is. Het gaat om een Necta Starfood, een van onze veel verkochte modellen. Naast eieren, verkopen zij ook honing uit eigen imkerij in deze boerderijautomaat!

Onderwerpen in dit artikel: 

Waarom een verkoopautomaat?

Een van de veelvoorkomende redenen om een verkoopautomaat aan te schaffen, is het maken van winst zonder hier extra kosten voor te maken. Deze extra kosten zijn bijvoorbeeld het af te dragen geld aan tussenpartijen zijn, maar voor de familie Eiche geldt wat anders. Voor hen is het hoofdvoordeel dat zij dankzij de automaat hun eieren kunnen verkopen zonder hier personeelskosten voor te hoeven betalen. Dit is een mooie win-win situatie.

Waarom DGA Vending?

In Duitsland zijn ook verschillende aanbieders in verkoopautomaten, maar waarom zijn ze dan toch uitgekomen bij DGA Vending? Dit hebben wij ook gevraagd en het antwoord was eigenlijk vrij simpel: ‘DGA was gunstig geprijsd en het zag er allemaal goed uit.

Indoor-automaat op een outdoor locatie

Deze automaat is eigenlijk een indoor-automaat, maar is toch buiten geplaatst. Dit is mogelijk doordat hij zo mooi is ingebouwd. Dit zorgt ervoor dat hij beter tegen slechte weersomstandigheden kan. Het is voor veel van onze klanten dan ook een mooie oplossing om kosten te besparen ten opzichte van een duurdere outdoor-automaat.

eierautomaat eiche

'Goede automaten en goede service’

Het belangrijkste aan de automaat is volgens Eiche dat hij ‘doet wat hij moet doen’. Logisch, maar helaas is dit bij een automaat niet altijd het geval. Technische kwetsuren kunnen, zoals altijd bij complexe apparatuur, onverhoopt optreden. Maar hier proberen wij altijd op in te spelen met onze supportafdeling. Dit is ook precies waar zij zo positief over zijn: ‘De service is goed. Door middel van videobellen is de service echt super en je wordt erg goed geholpen. Omdat jullie goede automaten leveren en goede service aanbieden, zou ik jullie zeker aan anderen aanbevelen.’

experience center
Geïnteresseerd in een automaat of advies nodig? 

Ben je geïnteresseerd in een nieuwe, of refurbished verkoopautomaat, maar heb je nog wat advies nodig? Neem dan contact met ons op. We geven je graag advies over welke automaat het beste bij jouw verkoopwens past. Wil je liever de automaten zelf bekijken? Dit kan bij ons in onze Experience Center! Maak hier een afspraak voor een bezichtiging bij ons op locatie. 

Maak een afspraak  

Wij willen de Eiche familie bedanken voor dit mooie verhaal. We wensen jullie veel succes met de verkoop van jullie producten!

Verwandte Verkaufsautomaten