Kleine Vending machines: flexibel inzetbaar en ideaal bij een kleiner productaanbod

Als je op zoek bent naar een compacte en handige manier om snacks en drankjes te verkopen, dan zijn kleine vending machines de ideale oplossing. Deze machines zijn perfect voor kantoren, scholen, sportscholen en andere locaties waar ruimte beperkt is.

In dit artikel komen de volgende onderwerpen aan bod:

De Vendo G Snack Mini

Een van de beste opties op de markt, is de Sandenvendo G Snack Mini. Deze kleine vending machine biedt de optie om  een verscheidenheid aan snacks en drankjes in een compact en stijlvol ontwerp automaat te verkopen. De machine is gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden en is voorzien van geavanceerde technologieën voor een soepele werking.

G snack mini

Opties op de kleine verkoopautomaat

De producten komen in de Vendo G Snack Mini dankzij de LED verlichting perfect tot hun recht. De productpresentatie is dus ondanks de beperkte grootte van de automaat, als goed te bestempelen.

De geïntegreerde ventilator zorgt voor een verkoeling van de producten, echter is dit geen koeling zoals hij in regulieren automaten zit. Wil je temperatuurafhankelijke producten, zoals chocolade, verkopen? Zorg dan dat de omgevingstemperatuur van de automaat ook laag genoeg is.

nayax contactloos betaalsysteem

Betaalsysteem dat de voorraad ook nog eens bij houdt

Houd de derving en verkoop goed in de gaten dankzij het contactloos betaalsysteem met telemetrie. Dit systeem geeft alle verkoop per uitgavevak weer, zodat je op afstand kunt zien wanneer de automaat bijgevuld moet worden. Ook de inkomsten kunnen op detailniveau uitgelezen worden.

Flexibiliteit maakt ook gewild

De automaat is erg compact en licht van gewicht ten opzichte van de reguliere vending machines. Dit heeft zijn voordelen, zoals dat hij in kastjes of op een bureau te plaatsen is. Dit maakt hem erg flexibel inzetbaar.

Het gewicht en grootte zijn daarentegen ook een minpunt. Het maakt hem namelijk wat gevoeliger voor diefstal, omdat hij gemakkelijk te verplaatsen is. Om dit tegen te gaan raden wij aan om de automaat aan de muur te bevestigen door middel van wandbevestigingen. Dit zorgt ervoor dat de verkoopautomaat stevig aan de muur vast gemaakt wordt en zo minder snel te stelen is.

De Mini als uithangbord van het bedrijf

Wil je van de Vendo G Snack mini een uithangbord maken voor jouw bedrijf? Laat hem dan wrappen in de huisstijl van het bedrijf. Dit zorgt voor extra aandacht, wat de verkoopkans vergroot én een boost geeft aan de branding van het bedrijf. Wil je meer weten over het boosten van je omzet van de vending machines? Lees het hier.

Wanneer we de mini toch afraden

Heeft u de behoefte om een muntwisselsysteem of biljettenlezer op deze mini automaat te installeren, dan adviseren we toch om een reguliere automaat te nemen. Het monteren van deze betaalsystemen is namelijk vanwege de beperkte ruimte niet mogelijk. Wij bieden verschillende soorten automaten aan, zowel nieuw als refurbished. Deze kunnen geschikt zijn om snacks of frisdrank in te verkopen, maar ook boerderijproducten of non-food producten.

Geïnteresseerd in een automaat of advies nodig? 

Ben je geïnteresseerd in een mini vending machine, maar heb je nog wat advies nodig? Neem dan contact met ons op. We geven je graag advies over welke automaat het beste bij jouw verkoopwens past. Wil je liever de automaten zelf bekijken? Dit kan bij ons in onze Experience Center! Maak hier een afspraak voor een bezichtiging bij ons op locatie. 

Boek een bezichtiging  
showroom automatenshop

Gerelateerde Automaten