Wat is de beste vending machine voor mij?

Passief geld verdienen, extra producten verkopen op de boerderij, een extra service voor personeel en/of leerlingen of een permanente vervanger voor een kiosk. Dit zijn allemaal mogelijke redenen om een verkoopautomaat aan te schaffen. Hier laten we je zien hoe het aanschaffen van een vending machine bij DGA Vending eruit ziet en wat voor jouw doel de beste automaat is. Wij geven dus antwoord op de vraag: Wat is de beste vending machine voor mij? In dit artikel bespreken we:

Hoe schaf ik automaat aan bij DGA Vending? 

Wij staan voor een zo transparant mogelijke ervaring voor onze klanten. Daarom geven wij per product, per onderdeel en per leveringsmethode aan wat de kosten zijn. Ook willen wij een zo vloeiend mogelijke samenwerking. Daarom bieden wij kosteloze configuratie, in samenwerking met onze specialisten. Zo zorg je ervoor dat niets aan het het toeval overgelaten wordt. Jij kunt direct van start gaan met verkopen zodra jouw nieuwe automaat aangesloten is. 

Welke automaat is het beste om mijn verse- of boerderijproducten in te verkopen?

eierautomaat

Het verkopen van eigen producten in een boerderijautomaat (op eigen erf) is een mooie bron van extra inkomsten. Het direct verkopen van jouw producten aan de klanten, zonder tussenpartner, zorgt voor een win-win effect. Hogere winstmarge voor jou én een ambachtelijk product voor de klant. 24 uur per dag, 7 dagen per week! Voorbeelden van boerderijautomaten zijn de Crane Shopper 2 en de Necta Festival. Met name in Duitsland wordt dit veel gedaan, een voorbeeld van dit gebruik van een vending machine is beschreven in het klantverhaal van de familie Eiche, die zowel een eierautomaat als een honingautomaat heeft. 

Met welke automaat kan ik het beste mijn snacks, frisdrank of snoep verkopen?

Een opvallende trend in de wereld van verkoopautomaten is de toenemende populariteit van Amerikaanse snacks. Producten zoals pretzels, popcorn, nacho's, pindakaas cups en hete chips (Taki's) uit de Verenigde Staten zijn erg in trek bij Duitse consumenten. Ook in de rest van de wereld worden snackautomaten veel ingezet. Dit zijn dan ook de meest bekende verkoopautomaten. Bij DGA Vending verkopen we in deze categorie met name automaten van het merk Vendo en Necta.

taki chips

Met welke verkoopautomaat kan ik het beste mijn kiosk vervangen of een automatenwinkel starten?

Eerder hadden we het over de merken Vendo en Necta. Van deze twee is Vendo bij uitstek meer geschikt om in te zetten in een automatenshop. Dankzij de verschillende koppelmogelijkheden van betaalsystemen, is het bij aanschaf van meerdere automaten mogelijk aanzienlijk te besparen op deze systemen. Zo is het voordeel van gekoppelde automaten, dat er bij 2 automaten maar 1 set betaalsystemen nodig is. Dit kan een besparing van ruim 2500 euro per set zijn! Wij bieden speciale vending shops pakketten aan op onze site, op basis van gewenste grootte van de shop.

automatenshop

Ik wil geen automaat kopen, maar alleen als service voor mijn collega's of leerlingen, kan dat?

Wij zijn totaalaanbieder in vending, dus natuurlijk kan dat! Met onze full vending service voorzien wij scholen, bedrijven en gemeentehuizen van een altijd gevulde en werkende automaat. Onze vullers zorgen ervoor dat de automaat altijd voorzien is van uw gewenste aanbod en onze technisch specialisten zorgen ervoor dat in geval van een technisch probleem dit verholpen wordt. In deze samenwerking zijn de inkomsten uit de automaat voor DGA Vending, wat het mogelijk maakt dat u deze service kosteloos kunt laten uitvoeren. 

Geïnteresseerd in een automaat of advies nodig? 

Ben je geïnteresseerd in een vending machine, maar heb je nog wat advies nodig? Neem dan contact met ons op. We geven je graag advies over welke automaat het beste bij jouw verkoopwens past. Wil je liever de automaten zelf bekijken? Dit kan bij ons in onze Experience Center! Maak hier een afspraak voor een bezichtiging bij ons op locatie. 

Boek een bezichtiging  
showroom automatenshop

Gerelateerde Automaten