Boerderijen en telers

‘Verkoop jouw verse producten direct uit een boerderijautomaat en verkort de keten’

Verkoop rechtstreeks van de boer aan de consument is een tendens die al jaren te zien is en iedereen kent ondertussen de aarbeienautomaat en de eierautomaat die bij de boer op het erf staat. Onze boerderijautomaten bieden tal van mogelijkheden voor allerhande verse producten.

Vraag een offerte aan  

Moderne en degelijke
boerderijautomaten

Nummer 1 in gereviseerde automaten

Nummer 1 in gereviseerde automaten

DGA Vending is sterk in de verkoop van refurbished automaten, dat doen we al vanaf 2015. We gaan, met een jong team specialisten, heel ver om een glimlach op het gezicht van onze klanten te toveren. Niet voor niets is onze interne slogan ‘Kan niet, Ken niet!’. Alleen zo kun je de nummer 1 in gereviseerde automaten worden en blijven. Daar zijn we trots op!

Refurbished, zo goed als nieuw

Refurbished, zo goed als nieuw

Alle automaten worden van top tot teen nagekeken. Alle automaten worden op minimaal 50 punten gecontroleerd en gereviseerd. Standaard krijg je er van ons een gratis muntwisselsysteem bij. Zo krijg je een complete en goed gereviseerde automaat, tegen een scherpe prijs! Toch liever nieuw? Dat kan natuurlijk ook bij DGA Vending!

Persoonlijk contact, gratis telefonische support

Persoonlijk contact, gratis telefonische support

Zijn er vragen, werkt de automaat niet helemaal naar wens? Bel ons gerust en krijg telefonische support ook nadat de garantie verlopen is. Natuurlijk gratis!

Stekkergarantie: volledig naar wens ingestelde automaat

Stekkergarantie: volledig naar wens ingestelde automaat

Wanneer de automaat geplaatst is, hoeft enkel nog de stekker ingestoken te worden en de automaat met de juiste producten gevuld te worden. Daarna kan de verkoop beginnen. Dit noemen we bij DGA Vending: stekkergarantie!

Snelle levering

Snelle levering

Wij zorgen ervoor dat we voldoende automaten en onderdelen op voorraad hebben, zo kunnen we altijd snel leveren. In uitzonderlijke gevallen staat de automaat al met één week op de stoep. Ready, set, GO!

Standaard drie maanden garantie

Standaard drie maanden garantie

Wij hebben vertrouwen in onze automaten en daarom worden de automaten standaard met drie maanden garantie geleverd. Daarna zijn we altijd telefonisch bereikbaar voor support. Extra zekerheid nodig? Vraag naar de mogelijkheden voor onze serviceovereenkomsten!

Een kleine greep uit onze geplaatste automaten

Bij DGA Vending ben je aan het juiste adres voor jouw boerderijautomaat. We werken enkel met gerenommeerde merken en al vele klanten in Nederland, België en Duitsland gingen je voor in de keuze voor een boerderijautomaat van DGA Vending.

Een wisselend assortiment verse producten uit de automaat ~ Daniek

De Rips (Noord-Brabant, NL)

Interessante extra verkopen rechtstreeks aan de consument ~ Peter

Stevensbeek

Zuivel van eigen koeien uit eigen automaten ~Jannie

Druten

Verse biologische eieren van eigen kippen ~Kalisvaart

Horssen

Heerlijke kaas uit de kaasautomaat

Hedel

Heerlijk verse zuivel, aardbeien en eieren in de automaten van de Jong

Oudemirdum (Friesland)

Iedere zomerdag verkoop ik 80 dozen aardbeien

Er zijn verschillende telers en boeren die hebben aangegeven zeer goed te verkopen met hun automaat. We zien ook steeds vaker dat bestaande klanten terugkomen om een extra automaat te plaatsen naast de eerder aangeschafte automaat. 

Op basis van 23 beoordelingen

We adviseren je graag

Weet je niet precies welke automaat de meest geschikte is voor jouw producten? Bel of mail ons gerust.

+31 24 890 13 50 info@dga-vending.com

 

Of plan online een afspraak in bij DGA Vending

Interesse in een boerderijautomaat? Neem contact op!

Als je nog vragen hebt, dan beantwoorden we die graag. Zodra we het ingevulde formulier hebben ontvangen, zullen we binnen één werkdag contact met je opnemen.

Bel mij terug