Moderne en degelijke
boerderijautomaten

Nummer 1 in gereviseerde automaten

Nummer 1 in gereviseerde automaten

DGA Vending is marktleider in de verkoop van refurbished automaten, dat doen we al vanaf 2015. We gaan, met een team van specialisten, heel ver om een glimlach op het gezicht van onze klanten te toveren. Niet voor niets is onze interne slogan ‘Kan nie, Ken nie’. Alleen zo kun je de nummer 1 in gereviseerde automaten worden en blijven. Daar zijn we trots op!

Refurbished, zo goed als nieuw

Refurbished, zo goed als nieuw

Alle automaten worden van top tot voetstuk nagekeken. Alle automaten worden op minimaal 50 punten gecontroleerd en gereviseerd. Standaard krijg je van ons een gratis muntwisselsysteem ingebouwd. Zo krijg je een complete en goed gereviseerde automaat, tegen een scherpe prijs! Toch liever nieuw? Ook dat bieden we je graag aan bij DGA Vending!

Persoonlijk contact, gratis telefonische support

Persoonlijk contact, gratis telefonische support

Zijn er vragen over de automaat of werkt de automaat niet helemaal naar wens? Bel ons gerust en wij geven je telefonische support, ook nadat de garantie verlopen is. Uiteraard is deze dienst geheel kosteloos!

Stekkergarantie: volledig naar wens ingestelde automaat

Stekkergarantie: volledig naar wens ingestelde automaat

Wanneer de automaat geplaatst is, hoeft enkel nog de stekker ingestoken te worden en de automaat met de juiste producten gevuld te worden. Daarna kan de verkoop beginnen. Dit noemen we bij DGA Vending 'de stekkergarantie'!

Snelle levering

Snelle levering

Wij zorgen ervoor dat we voldoende automaten en onderdelen op voorraad hebben waardoor we altijd snel leveren. In uitzonderlijke gevallen staat de automaat al met één week bij jou op de stoep. Ready, set, GO!

Standaard drie maanden garantie

Standaard drie maanden garantie

Wij hebben vertrouwen in onze automaten en daarom worden de automaten standaard met drie maanden garantie geleverd. Ook na het verlopen van die drie maanden zijn we altijd telefonisch bereikbaar voor support. Extra zekerheid nodig? Vraag naar de mogelijkheden voor een van onze serviceovereenkomsten!

Een kleine greep uit onze geplaatste automaten

Bij DGA Vending ben je aan het juiste adres voor jouw boerderijautomaat. We werken enkel met erkende merken en al vele klanten in Nederland, België en Duitsland gingen je voor in de keuze voor een boerderijautomaat van DGA Vending.

Een wisselend assortiment verse producten uit de automaat ~ Daniek

De Rips (Noord-Brabant, NL)

Interessante extra verkopen rechtstreeks aan de consument ~ Peter

Stevensbeek

Zuivel van eigen koeien uit eigen automaten ~Jannie

Druten

Verse biologische eieren van eigen kippen ~Kalisvaart

Horssen

Heerlijke kaas uit de kaasautomaat

Hedel

Heerlijk verse zuivel, aardbeien en eieren in de automaten van de Jong

Oudemirdum (Friesland)

"Iedere zomerdag verkoop ik 80 dozen aardbeien"

Er zijn verschillende telers en boeren die hebben aangegeven zeer goed te verkopen met hun automaat. We zien ook steeds vaker dat bestaande klanten terugkomen om een extra automaat te plaatsen naast de eerder aangeschafte automaat omdat het een groot succes is.

Op basis van 23 beoordelingen

We adviseren je graag

Weet je niet precies welke automaat de meest geschikte is voor jouw producten? Bel of mail ons gerust.

+31 24 890 13 50 info@dga-vending.com

 

Of plan online een afspraak in bij DGA Vending

Interesse in een boerderijautomaat? Neem contact op!

Als je nog vragen hebt, dan beantwoorden we die graag. Zodra we het ingevulde formulier hebben ontvangen, zullen we binnen één werkdag contact met je opnemen.