Aandacht voor milieu en maatschappij

Hoe wij ons steentje bijdragen door maatschappelijk verantwoord te ondernemen

spuitkabine dga vending
Duurzaam gebruik van materialen

Een tweede leven voor vending machines

DGA Vending is dé specialist in het reviseren van gebruikte verkoopautomaten. Wij geven vending machines een tweede leven door de automaten te voorzien van nieuwe technieken, zoals een contactloos betaalsysteem of valdetectie voor de producten. We proberen hierbij zoveel mogelijk onderdelen te hergebruiken. Lukt dit niet? Dan gebruiken we deze voor een andere automaat of recyclen we de onderdelen. Ook geven we een tweede leven aan verpakkingsmateriaal. Kartonnen dozen, bubbeltjes folie, plastic. We recyclen alles. Zo dragen wij een steentje bij aan het milieu.

Meer weten over onze refurbished automaten? Lees het hier.

Persoonlijke ontwikkeling en training bij DGA Vending

Samen komen we verder

Wij zijn een jong team en vinden het belangrijk om leergierige jongeren op te leiden en hun talenten te laten ontdekken. Wij begeleiden BBL-leerlingen en stagiaires met een afstand tot de arbeidsmarkt en ondersteunen ze in hun loopbaan en ontwikkeling. Iedereen krijgt bij DGA Vending een gelijke kans en behandeling.

Op zoek naar een plek om te leren? Bekijk onze huidige BBL & stage vacatures.

team dag vending
fvs vullen
Het beschermen van onze planeet

Zo veel mogelijk werken met zo min mogelijk energie

Nee, dan hebben we het niet over onszelf, maar over onze vending machines. Wij maken gebruik van energiezuinige en milieuvriendelijke automaten. Al onze automaten zijn voorzien van een gecertificeerd energielabel. Dankzij een invertercompressor en elektronische ventilatormotoren in onze automaten, optimaliseren we de energie-efficiëntie. Daarnaast worden onze nieuwe automaten gekoeld met R290, een natuurlijk en milieuvriendelijk alternatief koelmiddel.

Dagelijks vullen wij ruim 150 vending machines door heel Nederland. Onze vullers zijn dus veel on-the road. Onze routes delen we zo efficiënt mogelijk in, op basis van de voorraden in de vending machines die we op afstand uitlezen. Zo rijden wij nooit voor niets. Daarnaast maken we gebruik van auto trackers zodat we zo veilig en duurzaam mogelijk de weg op gaan.

Meer weten over onze full vending service? Lees hier meer.

Bel mij terug