Ieder betaalsysteem mogelijk op een versautomaat

De muntwisselaar neemt alle euromunten aan en geeft de klant, na aankoop van zijn of haar product, het juiste bedrag aan wisselgeld terug. Optioneel is het ook mogelijk om een contactloos betaalsysteem in te laten bouwen, waardoor de klant ook met pas en mobiele telefoon kan betalen. Ook een biljettenlezer kan in deze boerderijautomaat geïnstalleerd worden, zodat de klant met briefgeld kan betalen bij de versautomaat.

Een slimme investering: de versautomaat

Je wilt graag jouw verse producten direct aan de consument brengen, maar een volledige (boerderij)winkel ligt nog buiten bereik. De versautomaat biedt de perfecte oplossing. Niet alleen is de investering voor een versautomaat een stuk lager dan voor een volledige winkel, maar zijn er ook geen kosten voor (extra) personeel en kunnen de versautomaten van DGA Vending 24/7 blijven verkopen. Daarnaast zijn de versautomaten van DGA Vending zeer gebruiksvriendelijk, waardoor het bijvullen van de versautomaat weinig van je spaarzame tijd kost. Er kan ook een groot aanbod aan verschillende producten aangeboden worden, zoals melk, aardbeien, vlees, aardappels en groente en fruit, maar ook cola en snoepgoed mocht dat voor een ander moment schikken.  

Kom de Automaat zelf bekijken in ons Experience Center

Voordat je de vending machine aanschaft, is het prettig om hem eerst te bekijken. Dit is mogelijk dankzij ons Experience Center. Hier laten we je vending machine graag zien. Onder het genot van een drankje demonstreren we alle ins en outs van de verkoopautomaat zodat je hem goed kent voordat je hem aanschaft. Lijkt het je fijn om de automaten eens te komen bekijken? Klik dan op de onderstaande button om een afspraak te maken. 

Boek een bezichtiging  

Frisdrankautomaat kopen