Een automaat plaatsen in jouw wooncomplex?

Wil jij het voorzieningsniveau van jouw wooncomplex naar een hoger niveau tillen? Met een kosteloos geplaatste automaat van DGA Vending geef jij jouw bewoners 24/7 toegang tot snacks of drankjes. Een luxe die zeker wordt gewaardeerd!

Onze automaat plaatsen wij zonder investering bij alle wooncomplexen in heel Nederland. Wij zorgen ervoor dat de automaat altijd gevuld is met een assortiment naar keuze. Daarnaast zorgen wij voor het onderhoud van de automaat waardoor je volledig ontzorgd wordt.

Meer informatie  
Automaat plaatsen assortiment dranken
2
Gezond Assortiment

Kies je eigen combinatie

Contact

Maak een keuze uit ons ruime assortiment snacks en drankjes. Óf kies voor ons gezonde assortiment!

De voordelen van onze automaten

Duurzaam

MVO

90% van onze automaten worden na trouwe dienst op jouw locatie door ons gereviseerd. Daardoor maak jij een duurzame keuze. Ook maken wij gebruik van een slim routesysteem, waardoor wij 60% minder kilometers hoeven te rijden. Uiteraard halen wij onze stroom uit een dak vol zonnepanelen.

Korte lijnen snelle service

Korte lijnen, snelle service

Binnen 5 dagen staat de automaat bij jullie op locatie. Daarnaast krijgen wij storingen automatisch binnen en worden deze door ons eigen support team snel opgelost. Jij krijgt een vast contactpersoon voor al je vragen, wel zo vertrouwd!

Overal eenvoudig genieten

Eenvoudig genieten

Maatwerk voor jouw locatie. Altijd een moderne automaat met pinsysteem. Service en onderhoud regelen wij.

Uitgebreid assortiment

Uitgebreid assortiment

Veel keuze uit verschillende producten. Zowel gezonde producten als producten die de benodigde extra energie bevatten. Samen met jou stellen wij het ideale assortiment samen.

Een automaat in jouw wooncomplex die volledig wordt onderhouden en bijgevuld

Wij plaatsen automaten bij wooncomplexen die:

  • een openbare ruimte hebben met een stopcontact;
  • hun voorzieningsniveau zonder moeite een boost willen geven;
  • ergens in Nederland staan (excl. eilanden).

Is jouw bedrijf bezig met het bouwen van een wooncomplex? Neem contact op om te kijken hoe onze automaat kan worden geïntegreerd in het ontwerp!

"Een gevulde automaat in jouw wooncomplex draagt bij aan het woongenot van de bewoners”

+31 24 890 13 50
Bewezen
succesverhalen

Alle referenties

We zijn al een jaar klant van DGA Vending en tot nu toe geen spijt, want we hebben een fijne samenwerking met het kantoor, ze doen snel adhoc aanpassingen, ze denken met je mee én het zijn hele sympatieke mensen.

Wij werken als studentenhuisvester al enige tijd samen met DGA Vending en zijn zeer tevreden over service/ snelheid/ kwaliteit en inspraak bij de invulling van de automaten. Verkoopcijfers tonen ook aan dat in de behoefte van de student wordt voorzien.

Onze leerlingen maken veel gebruik van de automaat, ideaal voor als ze zin hebben in een tussendoortje. Het is een service voor onze leerlingen en wij hebben er geen omkijken naar!

 

Een mooie aanvulling op onze panden. De huurders zijn er blij mee en wij ook. Top service en altijd bereikbaar!