Service en reparatie

Heeft jouw verkoopautomaat een storing, onderhoud nodig of heb je een probleem met de automaat? DGA Vending staat voor je klaar! Vul het supportformulier in en wij helpen je zo snel mogelijk.

Garantie op gereviseerde automaten

Iedere gereviseerde automaat wordt door middel van een checklist volledig gecontroleerd en getest. Werkt het niet, dan vervangen we direct het onderdeel tijdens het reviseren. Zo weten we zeker dat je een automaat krijgt die feilloos werkt. Elke automaat wordt standaard geleverd met drie maanden volledige garantie. Uit ervaring hebben wij gemerkt dat we storingen vaak al telefonisch kunnen oplossen. Kunnen we telefonisch geen oplossing bieden voor jouw verkoopautomaat, dan plannen we een afspraak in met onze servicemonteur. Doen er zich na drie maanden onverhoopt storingen op, dan kun je ook rekenen op één van onze monteurs of telefonische hulp.

Servicepakketten

Na het verlopen van de garantie bieden we verschillende servicepakketten aan, zodat je ook na de garantieperiode met het volste vertrouwen de verkoopautomaat kunt blijven gebruiken. Heb je nog geen servicepakket, maar heb je wel interesse? Contacteer ons gerust op support@dga-vending.com of 024-891350, zodat je de juiste keuze voor een servicepakket maakt. Nog wel belangrijk om te vermelden, ook hier vind je geen onbegrijpelijke kleine lettertjes, maar zijn we zoals je van ons gewend bent: open en transparant.

Storingen aan de verkoopautomaat

Bij een verkoopautomaat met contactloos betaalsysteem met telemetrie geeft de automaat direct door wanneer er iets mis is. Bijvoorbeeld als een muntstuk verstopt zit in de muntwisselaar. Zo kun je direct actie ondernemen en staat de automaat niet onnodig lang stil.

Doen er zich andere storingen voor, bel of mail ons gerust. Dan kunnen we samen tot een passende oplossing komen of een servicemonteur kunnen sturen.

Reparatie bij kapotte onderdelen

We hebben standaard de meest gangbare onderdelen op voorraad liggen. Zo kunnen we bij kapotte onderdelen in jouw verkoopautomaat snel schakelen. Met hulp van onze professionele supportafdeling kun je dit onderdeel vaak al zelf vervangen. Hierdoor ligt de automaat niet stil tot een van onze monteurs is langsgeweest.  

Full Vending Service

Doet er zich een storing voor aan een automaat van onze full vending service, neem dan spoedig contact met ons op zodat we direct kunnen schakelen. Je kunt ons bereiken via fvs@dga-vending.com of 06-39768415.

Support aanvraag

Vul hier het formulier in. Vul zo uitgebreid mogelijk in wat uw vraag over, of probleem met de automaat is, zodat wij u zo gericht mogelijk helpen. Maak als dit mogelijk is een video van het probleem. Liever direct antwoord? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 (feestdagen uitgezonderd). 

Mail: support@dga-vending.com; Whatsapp: +31(6)21958881

Bel mij terug