Kostenbesparing dankzij een tweedehands frisdrankautomaat

Op drukke dagen staan de klanten vaak in de rij voor een hapje en drankje. Voor veel werkgevers is de overweging om een extra personeelslid aan te nemen of een verkoopautomaat te plaatsen belangrijk. De frisdrankautomaat heeft als grootste voordeel dat deze geen werktijden heeft en ook operationeel blijft wanneer de bar of kantine is gesloten. Uiteraard moet de frisdrankautomaat dan wel op de juiste plek staan. Dit kan bijvoorbeeld ook buiten zijn. Op die manier kunnen leden ook na de training toch een colaatje pakken, zonder dat de kantine open hoeft te zijn. Zo zorg je voor zowel kostenbesparing op personeel, als extra omzet met behulp van een frisdrankautomaat.

Betaalmogelijkheden bij een tweedehands frisdrankautomaat

Standaard rusten we de tweedehands frisdrankautomaat uit met een muntwisselsysteem, maar is het optioneel ook mogelijk om te kiezen voor een contactloos betaalsysteem of biljetlezer. Zo kunnen klanten zowel met muntgeld als met briefgeld, pinpas of mobiele telefoon betalen. Super eenvoudig en super klantvriendelijk.

Ruim aanbod in tweedehands frisdrankautomaten

In de tweedehands frisdrankautomaat kun je een ruim aanbod van drankjes plaatsen. We hebben frisdrankautomaten op voorraad die vijf verschillende drankjes kunnen bieden, maar ook die tot wel 54 verschillende vakken hebben. Zo is er een ruim aanbod in de frisdrankautomaten en kun jij een ruim assortiment (fris)drankjes aanbieden. Welke drankjes je in de automaat plaatst, bepaal je natuurlijk zelf. Wij zorgen er uiteraard voor dat de drankjes perfect in de automaat passen en kunnen zelfs alvast de prijzen voor je instellen. Wil je toch liever een automaat waar naast drankjes ook andere producten in passen, bekijk dan onze combi-automaten. Nieuwe automaten vind je op onze nieuwe vending machine pagina. 

Kom de Automaat zelf bekijken in ons Experience Center

Voordat je de vending machine aanschaft, is het prettig om hem eerst te bekijken. Dit is mogelijk dankzij ons Experience Center. Hier laten we je vending machine graag zien. Onder het genot van een drankje demonstreren we alle ins en outs van de verkoopautomaat zodat je hem goed kent voordat je hem aanschaft. Lijkt het je fijn om de automaten eens te komen bekijken? Klik dan op de onderstaande button om een afspraak te maken. 

Boek een bezichtiging  

Frisdrankautomaat kopen