Kostenbesparing dankzij een tweedehands frisdrankautomaat

Op drukke dagen staan de klanten vaak in de rij voor een hapje en drankje bij de kantine of het zwembad. Voor veel werkgevers is de overweging om een extra personeelslid aan te nemen of een verkoopautomaat te plaatsen belangrijk. De frisdrankautomaat heeft als voordeel dat deze geen werktijden heeft en ook door kan draaien wanneer de bar gesloten is. Uiteraard moet de frisdrankautomaat dan wel op de juiste plek staan. Dit kan bijvoorbeeld ook buiten zijn. Hierdoor kan er verkocht blijven worden. Zo kunnen leden ook na de training toch een colaatje pakken, zonder dat de kantine open hoeft te zijn. Zo zorg je voor kostenbesparing en extra omzet met de frisdrankautomaat.

Betaalmogelijkheden bij een tweedehands frisdrankautomaat

Standaard rusten we de tweedehands frisdrankautomaat uit met een muntwisselsysteem, maar is het optioneel ook mogelijk om te kiezen voor een contactloos betaalterminal. Zo kunnen klanten zowel met muntgeld als met pinpas of mobiele telefoon betalen. Super eenvoudig en super klantvriendelijk.

Ruim aanbod in tweedehands frisdrankautomaten

In de tweedehands frisdrankautomaat kun je een ruim aanbod van drankjes plaatsen. We hebben frisdrankautomaten op voorraad die vijf verschillende drankjes kunnen bieden, maar ook die tot wel 54 verschillende vakken hebben. Zo is er een ruim aanbod in de frisdrankautomaten en kun jij een ruim assortiment (fris)drankjes aanbieden. Welke drankjes je in de automaat plaatst, bepaal je natuurlijk zelf. Wij zorgen er uiteraard voor dat de drankjes perfect in de automaat passen en kunnen zelfs alvast de prijzen voor je instellen. Wil je toch liever een automaat waar naast drankjes ook andere producten in passen, kijk dan zeker even hier. Nieuwe automaten vind je op onze nieuwe vending machine pagina. 

Wil je nog even sparren over de mogelijkheden van een tweedehands frisdrankautomaat of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Ook geschikt voor

Bel mij terug