Ook geschikt voor

Waarom kies je voor een gebruikte frisdrankautomaat?

De tweedehands frisdrankautomaat is ideaal voor op kantoor, school of de sportkantine. Je hebt er geen extra personeel voor nodig, omdat het bijvullen en schoonhouden erg eenvoudig en efficiënt is. Zo bespaar je op personeelskosten en tijd. De terugverdientijd kan, mede door de lage investering, zeer kort zijn. Zo kan de frisdrankautomaat al binnen een paar maanden terugverdiend zijn. De frisdrankautomaat wordt geheel naar wens ingericht, zodat je niet alleen blikjes, maar ook flesjes kunt verkopen. We hebben standaard een uitgebreid assortiment aan gekoelde frisdrankautomaten op voorraad. Op iedere gebruikte vending machine die je bij ons aanschaft, krijg je tevens drie maanden garantie. Zo kun je zorgeloos van start gaan met de tweedehands automaat. Zijn er na die tijd storingen of heb je vragen? Ook dan staat één van onze monteurs of collega’s van de supportafdeling voor je klaar.

Betalen bij de automaat

Iedere refurbished frisdrankautomaat wordt standaard geleverd met een muntwisselaar. Deze wisselaar accepteert alle euromunten en geeft wisselgeld terug. Optioneel is een biljetlezer of contactloos betaalsysteem mogelijk. Zo bied jij jouw klanten altijd de juiste betaalmogelijkheid.

Kom de Automaat zelf bekijken in ons Experience Center

Voordat je de vending machine aanschaft, is het prettig om hem eerst te bekijken. Dit is mogelijk dankzij ons Experience Center. Hier laten we je vending machine graag zien. Onder het genot van een drankje demonstreren we alle ins en outs van de verkoopautomaat zodat je hem goed kent voordat je hem aanschaft. Lijkt het je fijn om de automaten eens te komen bekijken? Klik dan op de onderstaande button om een afspraak te maken. 

Boek een bezichtiging  

Frisdrankautomaat kopen

Bel mij terug