Automaat kopen

Ben je aan het overwegen om een automaat te kopen voor op de boerderij, in de kantine, in de winkel of op een andere locatie? Graag geven wij je professioneel advies voor het maken van de juiste keuze voor een automaat van DGA Vending.

Refurbished of nieuw

Bij DGA Vending ben je aan het juiste adres voor de koop van een refurbished of nieuwe automaat. Refurbished is geen nieuwe automaat, maar wij noemen het liever ook geen tweedehands automaat, waarom lees je hier. Heb je nog niet eerder een boerderijautomaat of vending machine gehad, dan is de aanschaf van een refurbished automaat wellicht een verstandige keuze. Een refurbished vending machine is in onze werkplaats helemaal gereviseerd via een uitgebreide checklist en is daarom een interessante keuze om te ondervinden of een automaat binnen jouw onderneming past. Werk je al langer met automaten of heb je al een goed lopende boerderijwinkel, kantine of andere locatie dan is de koop van een nieuwe automaat een logische vervolgstap.

Koop een automaat op maat

Bij zowel de keuze voor een nieuwe of een refurbished automaat, zorgen wij ervoor dat de automaat wordt ingedeeld ideaal voor jouw producten. Of je nu fruit, groente, snacks, frisdrank, verse maaltijden, non-food of andere producten verkoopt, wij zorgen voor de perfecte indeling van jouw automaat. Dit betekent dat we kijken naar een representatieve indeling, maar ook naar een optimale vulling van de automaat. Het kan zijn dat wij om voorbeeldproducten vragen, hiermee kunnen wij garanderen dat echt alle producten perfect passen in jouw automaat. De voorbeeldproducten krijg je uiteraard bij levering weer terug.

Betaalsystemen

Refurbished automaten leveren we standaard met een muntwisselaar. Natuurlijk kunnen we al onze refurbished machines ook uitrusten met andere betaalsystemen zoals de biljettenlezer, zodat jouw klanten ook met briefgeld kunnen betalen. Op al onze automaten kunnen we ook een contactloos betaalsysteem toevoegen. Hierdoor kunnen jouw klanten eenvoudig contactloos betalen met bankpas of mobiele telefoon door middel van NFC technologie. Door telemetrie bij het contactloos betaalsysteem kun je eenvoudig middels een (web)app de voorraad en omzet uitlezen. Zo weet je op afstand al wat er (binnenkort) bijgevuld moet worden. Ook in het geval van meerdere automaten valt dit te koppelen aan dezelfde app. Je kunt zelfs instellen dat je meldingen ontvangt, hierdoor krijg je een bericht op het moment dat er zich een storing voordoet of als een van je producten bijna uitverkocht is.

Kwaliteit van DGA Vending

Kwaliteit gaat bij ons verder dan enkel kwalitatief perfecte vending automaten leveren. Kwaliteit leveren start bij het geven van goed advies, maar ook na de aanschaf leveren we kwaliteit met onze support afdeling. Zo staan we ook na de garantieperiode voor je klaar, om zo snel mogelijk vragen te beantwoorden. Kwaliteit zit bij DGA dan ook in het DNA.

Koop je automaat zonder gedoe

We houden niet van ingewikkelde contracten met kleine lettertjes of mooie praatjes die we niet waar kunnen maken. We houden van duidelijke en transparante communicatie. Ben jij tevreden met jouw automaat, dan zijn wij ook tevreden. Ben jij niet tevreden, dan gaan we heel ver om jou weer een glimlach op je gezicht te brengen! Ons interne motto is niet voor niks: ‘Kan nie, Ken nie!’ oftewel kom maar op met die uitdaging, dan stropen wij onze mouwen vast op om aan de slag te gaan.

Automaat kopen? Neem contact op!

Meer informatie?

Neem contact op!

+31 24 890 13 50 info@dga-vending.com
Bel mij terug