Verkoop uit de appelautomaat is echt appeltje eitje!

Als je kiest voor een appel vending machine van DGA Vending, zorgen wij ervoor dat deze bij levering volledig naar wens is ingesteld. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de stekker in het stopcontact steken, de prijzen in te stellen en de automaat vullen. Daarna kan je beginnen met de verkoop van jouw heerlijk verse appels. Ook leveren we bij de automaat een uitgebreide handleiding waarmee je zelf de prijzen en/of indeling kunt aanpassen.

Hoeveel kost een refurbished appelautomaat?

Wij bieden verschillende gereviseerde appelautomaten aan. Deze vending machines worden door onze technisch specialisten volledig nagekeken en waar nodig, opgeknapt. Dit maakt dat dit geen tweedehands automaten zijn, maar refurbished automaten. Wil je meer weten over het verschil tussen tweedehands en refurbished? Lees het hier.

Voorbeelden uit ons assortiment van refurbished vending machines zijn de Crane Shopper 2 (€3250,-), Necta Festival 8 (€5000,-) of de Necta Starfood 8 (€3250,-). Van deze automaten zijn ook nieuwe varianten beschikbaar, maar daarbij ligt de aanschafwaarde wat hoger.

Hoeveel kost een nieuwe appelautomaat?

Als nieuwe verkoopautomaat verkopen wij bijvoorbeeld de nieuwe Crane Shopper 2 (€9500,-) of de nieuwe Necta Festival (€9925,-). Bij nieuwe appelautomaten geef je jezelf extra zekerheid met een garantie van 2 jaar op onderdelen in plaats van de drie maanden volledige garantie bij refurbished automaten.

Voordelen van een appelautomaat

Een appelautomaat heeft meerdere voordelen, zo kan deze vending machine ingezet worden als losse verkoop op een externe locatie. Maar de appels kunnen ook verkocht worden middels cross-selling. Hierbij breidt je de huidige boerderijwinkel uit met een appelautomaat, daarmee biedt je de consument naast de huidige boodschappen ook lekkere appels aan.

24/7 verkoop van appels

De automaat kan geheel zelfstandig functioneren waardoor jij non-stop appels kan verkopen. Als je een outdoor automaat hebt, kun je er ook voor kiezen om een ombouw te plaatsen rondom je vending machine. Hiermee geef je de appelautomaat, en de consument, bescherming tegen verschillende weersomstandigheden. Wil je inspiratie opdoen voor een ombouw voor jouw automaat? Lees dan het klantverhaal van de familie Eiche.

De FiFo-modus of Shopper-modus op de appel vending machine

Door middel van de FiFo-modus (First in First out) zorg je ervoor dat de appels langer vers blijven en wordt de doorloop van producten vanzelf geregeld. Deze modus adviseren wij dan ook als je jouw klanten de eerst gevulde producten wilt aanbieden. Deze modus zorgt echter wel voor een beperkte keuzevrijheid bij klanten. Als je de consument een vrije keuze wilt geven is de Shopper-modus het juiste alternatief voor de vending machine. De Necta Festival en de Crane Shopper beschikken allebei over beide mogelijkheden. Onze specialisten vertellen je hier graag meer over, neem hiervoor contact met ons op!

Kosteloze branding op jouw appelautomaat

Bij de aanschaf van een appelautomaat bij DGA Vending krijg je geheel kosteloos een op maat gemaakte sticker, dat op de voorzijde van de automaat geplaatst kan worden. Hier kun je het logo, een boodschap aan de klanten of een specifieke afbeelding op plaatsen. Deze kunnen wij voor je ontwerpen of je kunt iets aanleveren wat wij vervolgens ook voor je op de automaat plakken.

Kom de appelautomaat zelf bekijken in ons Experience Center

Voordat je een automaat aanschaft, is het prettig om hem eerst te bekijken. Dit is mogelijk dankzij ons Experience Center. Hier laten we je de appelautomaat graag zien. Onder het genot van een drankje demonstreren we alle ins en outs van deze vending machines, zodat je hem goed kent voordat je hem aanschaft. Lijkt het je fijn om een afspraak te maken hiervoor? Klik dan op de onderstaande button.

Boek een bezichtiging  

appelautomaat kopen