Verkoop uit de appelautomaat is appeltje eitje!

Bij de keuze van een appelautomaat van DGA Vending zorgen wij ervoor dat deze bij levering helemaal naar wens is ingedeeld en dat het plug & play is. Je hoeft nog enkel de stekker in het stopcontact te steken en de automaat te vullen. Daarna kan de verkoop uit de appelautomaat van start gaan. We leveren bij de automaat ook een uitgebreide handleiding en onze ‘quick start guide’, waardoor je ook snel zelf prijzen en/of vakken kunt aanpassen. 

De juiste betaalmogelijkheden op de appelautomaat

Als je kiest voor een refurbished appelautomaat van DGA Vending, wordt er standaard een muntwisselaar geïnstalleerd. We zien steeds vaker dat er ook een contactloos betaalsysteem wordt toegevoegd. Consumenten hebben steeds minder vaak contant geld op zak, maar hebben wel altijd hun mobiele telefoon bij de hand. Met het contactloos betaalsysteem van DGA Vending kan de klant direct met de mobiele telefoon contactloos aan de appelautomaat betalen, natuurlijk kan er ook contactloos met de pinpas betaald worden. Sommige klanten kiezen ervoor om een biljettenlezer aan de betaalsystemen toe te voegen, zodat er ook met briefgeld betaald kan worden.

Levering van de appelautomaat

Nadat we alle wensen hebben doorgekregen, starten we met reviseren van de appelautomaat in onze werkplaats. Als de automaat helemaal klaar is en ook de gratis sticker naar eigen ontwerp op de appelautomaat is geplakt, staat de automaat klaar om opgehaald te worden. Wil je de automaat liever afgeleverd hebben, natuurlijk verzorgen we dat ook voor je!

Wil je nog even sparren over de mogelijkheden van een appelautomaat of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bel mij terug