Appelautomaat

Streekproducten zijn erg in trek zijn bij de consument. De interesse voor lokale producten wordt steeds groter en je ziet dit ook terug in het assortiment van de supermarkt. Hebt u een eigen appelboomgaard? Dan kunt u zelf ook streekproducten verkopen, gewoon bij u op het erf. Plaats een appelautomaat en laat de hele buurt proeven van uw geteelde appels. Vaak kunt u meer vragen dan de prijs bij de groothandel, waardoor u een leuk zakcentje overhoudt. Ook is het fijn om een praatje te kunnen maken met de ‘directe consument’, wanneer diegene bij uw automaat staat. Zo weet u precies wat de koper van uw product vindt.
Bekijk aanbod

Aardappelautomaat, appelautomaat

Boerderijautomaat langs de weg

Hebt u er al weleens aan gedacht om een boerderijwinkel te openen om uw producten te verkopen? Automaten langs de weg zijn veel goedkoper én het scheelt u ook nog eens heel veel tijd. Wanneer u een appelautomaat koopt, hoeft u deze alleen maar bij te vullen. De automaat en de koper doen de rest. Voor onze appelautomaten gebruiken we veelal de Crane Shopper 2, maar een andere automaat is ook mogelijk. Dat is afhankelijk van uw wensen.

Betaalmogelijkheden appelautomaat

Ieder appelautomaat stellen we helemaal in naar wens. Standaard worden onze appelautomaten geleverd met muntgeldherkenner en –wisselaar. Maar het is ook zeker mogelijk om andere opties in te bouwen, zoals: betalen met briefgeld, pin of contactloos betalen.

Garantie

Al onze automaten zijn al eerder gebruikt, maar wij bouwen ze om tot ‘als nieuw’. Het automaat passen we aan op uw wensen en we zorgen voor de juiste instellingen. Koopt u bij ons een appelautomaat? Dan krijgt u standaard drie maanden garantie. Mocht er na deze periode een storing zijn, staat een van onze monteurs voor u klaar.

Appelautomaat kopen

Wilt u een appelautomaat kopen of bent u op zoek naar nog een ander boerderijautomaat? Dan bent u bij DGA Vending aan het juiste adres. We kunnen voor vrijwel ieder product een automaat leveren voor een scherpe prijs!

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen