Eierautomaat

Hebt u een boerderij en veel kippen? Wellicht verkoopt u al regelmatig eieren aan uw buren en bekenden. Maar hebt u er al weleens aan gedacht om eieren aan de hele omgeving te verkopen? Er is een enorme opmars in de vraag naar streekproducten en vaak ligt het winstmarge vele malen hoger dan bij de groothandel. Hierdoor houdt u een leuk zakcentje over. En dat niet alleen: u geeft ook buurtbewoners de kans om verse eieren direct van de boerderij te eten. Zo’n eitje ’s ochtends smaakt toch veel lekkerder dan die van de supermarkt? Al onze automaten zijn eenvoudig in gebruik en u kunt deze dan ook gemakkelijk zelf onderhouden en bedienen. Uiteraard leggen we bij levering ook graag aan u uit hoe alles werkt.

Bekijk aanbod

Eierautomaat

Soorten automaten

Voor de verkoop van eieren leveren we veelal de Neca Starfood. Afhankelijk van uw wensen bouwen we de automaat. Om uw eierautomaat helemaal uniek te maken leveren we prachtige stickers waarmee u uw eierautomaat naar wens kunt beplakken.

Betaalmogelijkheden bij eierautomaat

Gepast betalen met muntgeld is helemaal verleden tijd. Al onze automaten geven geld terug wanneer iemand niet gepast betaalt. En wilt u dat uw klanten met briefgeld of contactloos kunnen betalen? Ook dat kunnen we voor u inbouwen.

Garantie op onze eierautomaten

Al onze automaten zijn refurbished. Dat betekent dat we gebruikte automaten ombouwen tot ‘als nieuwe’ automaten. Bij aankoop van uw eierautomaat krijgt u standaard drie maanden garantie. Mocht u na die tijd problemen hebben, bijvoorbeeld een storing, dan staat een van onze monteurs voor u klaar.

Op zoek naar een ander automaat?

Naast eierautomaten verkopen we ook allerlei andere automaten. Hierbij kunt u denken aan een groente-, fruit- of snoepautomaat. Hebt u een ander product waar u een automaat voor wilt? Voor vrijwel iedere vraag kunnen we een automaat leveren.

Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen