Tweedehands versautomaat is razend populair

De tweedehands versautomaat, of zoals wij zelf liever zeggen refurbished versautomaat, is super populair bij boeren. Wij gebruiken liever 'refurbished' omdat wij iedere automaat compleet reviseren en schoonmaken, hierdoor wordt de automaat weer zo goed als nieuw.  De populariteit van onze versautomaten heeft ook te maken met de trend "lokaal kopen". Consumenten kopen hun verse fruit en groenten steeds vaker bij de lokale boerderijwinkel, omdat de klant hiermee de lokale ondernemers helpt en er heerlijke verse producten voor terug krijgt.
Voor de boer is de tweedehands versautomaat tevens interessant, omdat de automaat weinig onderhoud nodig heeft, op ieder moment van de dag kan verkopen en weinig tijd kost. Je hoeft er immers geen boerderijwinkel voor open te houden, extra personeel voor aan te nemen. Dit maakt de refurbished boerderijautomaat van DGA Vending dus een slimme investering.

De juiste indeling van de tweedehands versautomaat

Iedere soort fruit, groente, vlees of zuivel vraagt een andere indeling van de automaat, maar met onze professionals kunnen we altijd een ideale indeling maken voor jouw boerderijautomaat. Wij zorgen er, door middel van schotjes en spiralen, voor dat elk versproduct in de automaat past. Deze indeling maken wij in samenspraak met jou voor een optimale vulling van iedere versautomaat. We kunnen zelfs de verkoopprijzen van jouw producten alvast voor je instellen, zodat je direct kunt beginnen met verkopen na levering van de automaat. Wijzigen er na verloop van tijd producten of maatvoeringen van verpakkingen? Geen probleem, middels onze handige 'Quick Start Guide' kan je zelf eenvoudig de vakken wijzigen of prijzen wijzigen. Bij vragen of problemen staan onze professionals je graag te woord, neem hiervoor contact met ons op!

Direct van start met de tweedehands versautomaat

Het enige dat je hoeft te doen na levering van de automaat is, de stekker in het stopcontact te steken en de boerderijautomaat vullen. Het muntwisselsysteem krijg je gratis van ons bij de tweedehands automaat, waardoor je direct kunt beginnen met de verkoop. Wil je jouw klanten ook digitaal laten betalen, dan kunnen we optioneel een contactloos betaalsysteem aan iedere automaat toevoegen. De klant betaalt dan eenvoudig met bankpas of mobiele telefoon (middels NFC). Wij kunnen de automaat ook nog voorzien van een biljettenlezer als je jouw klanten de mogelijkheid wilt geven om ook met briefgeld te betalen.

Kom de Automaat zelf bekijken in ons Experience Center

Voordat je de vending machine aanschaft, is het prettig om hem eerst te bekijken. Dit is mogelijk dankzij ons Experience Center. Hier laten we je vending machine graag zien. Onder het genot van een drankje demonstreren we alle ins en outs van de verkoopautomaat zodat je hem goed kent voordat je hem aanschaft. Lijkt het je fijn om de automaten eens te komen bekijken? Klik dan op de onderstaande button om een afspraak te maken. 

Boek een bezichtiging  

tweedehands versautomaat kopen