Tweedehands versautomaat

Er is voor kinderen bijna niks leukers dan zelf iets uit een tweedehands versautomaat te halen. Al helemaal als ze daarvoor naar een echte boerderij rijden! Voor de ouders is het ook leuk om te weten dat de inhoud gezond is. Tweedehands versautomaten worden steeds populairder in Nederland, aangezien ze voordeliger voor de boer en consument zijn. Boeren stoppen veel producten in hun tweedehands versautomaat. Denk hierbij aan melkautomaten, aardbeienautomaten, eierautomaten, kersenautomaten, kaasautomaten en aspergeautomaten. Wilt u ook een tweedehands versautomaat op uw erf? Wij passen het tweedehands versautomaat op u aan, dus de mogelijkheden zijn eindeloos! De producten kunnen worden gekoeld, waardoor ze vers blijven.

Wat is een tweedehands versautomaat?

Een versautomaat staat eigenlijk altijd op een boerderij. Boeren stoppen hun eigen gekweekte producten erin, waarna ze er verder niet meer op hoeven te letten. Tot op zekere hoogte natuurlijk, want versproducten gaan snel rot. Het verkopen gaat in ieder geval vanzelf!

Crane Shopper 2
Bekijk aanbod

Slimme investering voor boeren

Een tweedehands versautomaat is een stuk voordeliger dan een boerderijwinkel. Het scheelt de boer aan personeel, betaalsystemen en een grote ruimte. Een tweedehands versautomaat kunt u vooraan de weg neerzetten, zodat hij in het zicht staat en de consument er makkelijk bij kan. Het scheelt niet alleen kosten, maar ook veel tijd voor de boer en zijn familie. Het grootste nadeel is dat er geen persoonlijk contact is tussen consument en boer, maar het is al een stuk persoonlijker dan als consumenten het product in een supermarkt vinden. Daarnaast is de winstmarge veel groter dan bij verkoop aan de groothandel. Als laatst maakt de consument kennis met lokale, gezonde en verse boerderijproducten, in plaats van bewerkte producten in de supermarkt.

Mogelijkheden

Consumenten betalen steeds vaker met de pinpas, wat ervoor zorgt dat ze steeds minder contant geld meenemen. Daarom is het een optie om ook (contactloos) pinnen aan het tweedehands versautomaat toe te voegen. Wel zo fijn voor de gezinnen die enthousiast met een pinpas voor de automaat staan om er iets lekkers uit te halen!

Wilt u meer weten of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan gewoon contact met ons op!
Contact opnemen